Rullegardiner

Farve

Stoff

Alu Andet Bambus PES PES og bomuld Trevira DC Træ

Egenskaber

Alu bagside / inlæg Behandlet for at reducere... Energi besparende Flammehæmmende Gennemsigtighed af stof Teflon behandlet Vandtæt Øko Tex Standard

Mærke

Coulisse FABER SOMFY UNIG VELUX

Rullegardiner

Rullegardin er meget populære i Danmark. Det skyldes det enkelte og simple udtryk disse skaber i vinduet. Uanset om de bruges i en stue eller i et soveværelse med mørklægning, så skaber de et godt helhedsudtryk i rummet.

Sådan er et rullegardin opbygget

På nedenstående illustration kan du se hvordan et rullegardin er bygget op. De enkelte dele kan selvfølgelig variere i størrelser, typer etc., men grundopbygningen er den samme.

Sådan er et rullegardin opbygget

Billige rullegardiner fra UNIG

Hos UNIG finder du et komplet og meget stort sortiment af gardiner. Uanset dit behov og ønsker, så har vi et gardin som matcher.

Rullegardiner efter mål

Her finder du et enormt sortiment i en høj kvalitet. Vi har inddelt vores gardiner efter mål i to serier; UNIG og UNIG LUX. I UNIG serien finder du altid de prisstærke gardiner. Det er altså i denne serie at du finde Danmarks billigste rullegardiner syet på mål.

I UNIG LUX serien er der kredset for alle detaljer. Det er et gardin i top kvalitet som matcher alle de kendte mærker. Vi bruger sågar de samme komponenter og går ikke på kompromi med noget her.

Uanset hvilken af de to du måtte vælge, så vil du altid have mulighed for at designe og tilrette dit rullegardin på mål præcis efter dine ønsker. Eks. Vælger du selv underlisten og farven på denne. Styring type, model, beslag etc.

Du kan altid bestille gratis stofprøver af hele vores sortiment. Det sikre, at du har set stoffets nuance og tæthed inden du bestiller dine nye gardiner.

Standard størrelser

Her finder du gardiner som er produceret i nogle fastemål. De ligger på vores lager og klar til at blive afsendt samme dag eller dagen efter du bestiller dem. Du finder dem i følgende størrelser:
60cm X 195cm
80cm X 195cm
100cm X 195cm
120cm X 195cm
140cm X 195cm
160cm X 195cm
Du kan vælge mellem 4 forskellige dessiner; Hvid polyester, Hvid mørklægning, Sort polyester og Sort mørklægning. Disse er de absolut billigste rullegardiner vi har vi vores sortiment.

Sådan måler du op til et rullegardin

Når du bestiller rullegardin på mål, så er din opmåling utrolig afgørende. Vi har udviklet en video som illustrerer dette, samt en PDF du kan printe. Du kan se dem her:
Video - opmåling til rullegardiner   Printvenlig vejledning til opmåling af rullegardiner

Sådan monterer du et rullegardin

Oftest er det meget simpelt at montere et rullegardin. Alligevel har vi udviklet en video som illustrerer dette, samt en PDF som du kan printe og have ved siden af dig når du skal montere. Du kan se dem her:
Video - Montering af rullegardiner  Printvenlig vejledning til montering af rullegardiner

Faber rullegardiner Faber logo

Rullegardin fra Faber bliver produceret med Benthin komponenter. Faber har et bredt sortiment af almindelige polyester dessiner, samt mørklægningsgardiner.
Du finder hele Fabers sortiment her: http://www.uniggardin.dk/185-faber

VELUX rullegardiner VELUX logo

Rullegardin fra VELUX passer kun til originale VELUX vinduer. VELUX´s sortiment består af en serie med almindelige polyester dessiner og en serie med mørklægningsgardiner.
Når du bestiller VELUX gardiner, så skal du bruge type og model for at finde den rigtige størrelser. Disse er angivet i toprammen på vinduet.
Du finder hele VELUX´s sortiment her: http://www.uniggardin.dk/184-velux

Sammenligning mellem mærker/modeller

For hjælpe dig med at kende forskel på vores sortiment, så har vi her sammenlignet de forskellige rullegardin.

Produkt Standard Rullegardin   Rullegardin UNIG   Rullegardin UNIG LUX   Faber Rullegardin  
Stof:        
- Ensfarvede 2 85 30 74
- Mørklægning 2 37 9 39
         
System No name Coulisse Benthin Benthin
Models 1 8 9 4
         
Beslag Plastik Plastik Metal Metal
Beslag varianter 6 11 18 2
         
Afslutning standard Stof omkring liste Alu underliste Stof omkring liste Stof omkring liste
Afslutning muligheder 1 7 13 23
         
Motor tilvalg Nej Ja Ja Ja
         
Kassette og sideliste tilvalg Nej Ja Ja Ja
         
Max bredde x Højde 160cm x 195cm 300cm x 300cm 300cm x 300cm 300cm x 330cm
         
Garanti 2år 3år 3år 2år
         
Leveringstid 2-4 hverdage 4-7 hverdage 5-7 hverdage 7-12 hverdage
         
Priser fra Kr. 79,- Kr. 132,- Kr. 169,- Kr. 322,-

 

FAQ Rullegardiner

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål og besvaret dem.
Nedenstående er nogle eksempler:

Hvornår skal man vælge kædetræk kontra fjedertræk?

Som udgangspunkt anbefaler vi at du vælger kædetræk. Et kædetræk har den fordel at gardinet kører mere stabilt og dermed har en længere holdbarhed. Hvis man vælger fjedertræk er det vigtigt at man trækker gardinet helt lige op ellers vil det kører skævt og flosse i siderne.

Går stoffet helt ud til siderne?

Når du bestiller et rullegardin, så skal du være klar over, at beslag udgør ca. 1,5-2 cm i hver side af gardinet (afhængigt af størrelsen på gardinet). Det betyder, at der vil være luft i hver side af gardinet. Eks. hvis du bestiller et rullegardin på 120cm, så vil stoffet være ca. 117 cm.

Du finder alle FAQ her: http://www.uniggardin.dk/content/17-faq-rullegardiner

Acceptable payments
UNIG Live Chat