Plissegardiner

Farve

Stoff

Alu Andet Bambus PES PES og bomuld Trevira DC Træ

Egenskaber

Alu bagside / inlæg Behandlet for at reducere... Energi besparende Flammehæmmende Gennemsigtighed af stof Teflon behandlet Vandtæt Øko Tex Standard

Mærke

Coulisse FABER SOMFY UNIG VELUX

Plissegardiner

Plissegardiner er et meget populært gardin, som giver et flot minimalistisk udtryk. Plissegardin har den fordel at stoffet går helt ud til siderne og dermed lukker godt af for sol og indkig. Gardinerne fylder meget lidt når de er trukket op, men samtidig enormt effektive når de er i brug. De er blevet meget populære bl.a. på grund af de mange modeller de kan laves i. Hos UNIG har vi mere end 30 forskellige modeller, bl.a. finder du de meget populære up and down og andre udspændte plissegardiner. Disse modeller bruges typisk hvis gardinet skal fastgøres direkte på rammen, så de følger vinduet/døren når denne åbnes, uden at gardinet hænger løst ned.
 

Sådan er et plissegardin bygget op

Et plissegardin er typisk bygget op omkring to skinner og et snore/kæde system mellem disse. Nedenstående er illustreret en klassisk frihængende model:
Sådan er et plissegardin bygget op
 

Billige plissegardiner hos UNIG

Hos UNIG finder du et meget bredt sortiment. Sortimentet dækker over mere end 30 forskellige modeller og mere end 150 forskellige dessiner. Dessiner dækker over de klassiske lyse polyester stoffer, duette stof, samt mørklægningsgardiner. Uanset hvilket stof du vælger så er du sikker på den bedste kvalitet. Alle plissegardiner fra UNIG bliver lavet med de klassiske Decomatic komponenter. De har et tidsløst design og du kan vælge mellem flere forskellige farver til listerne.

Plissegardiner efter mål

Når du køber dit plissegardin hos UNIG, så er du sikker på at det passer helt perfekt, da alle vores plissegardiner bliver produceret efter dine mål. Plissegardin som er produceret efter mål giver en utrolig flot finish og skaber en helhed i vinduet. Når du køber et plissegardin efter mål, så er det vigtigt, at du måler korrekt op. Følg vores vejledning herunder.
 

Sådan måler du op til et plissegardin

Når du bestiller plissegardiner på mål, så er din opmåling utrolig afgørende. Vi har udviklet en video som illustrerer dette, samt en PDF du kan printe. Du kan se dem her:
Opmåling plissegardin video  Opmåling af plissegardin i PDF format
 

Sådan monterer du et plissegardin

Når du skal montere et plissegardin, så er der flere ting som du skal huske. Vi har udviklet en video som illustrere dette, samt en PDF du kan printe. du kan se dem her:
Montering af plissegardin video  Vejledning til montering af plissegardin i PDF format
 

Faber plissegardin Faber logo

Hos UNIG finder du det komplette sortiment af Faber plissegardiner. Alle gardinerne bliver produceret af Faber og leveres direkte hos dig. Du finder hele Fabers plissegardin sortiment her: http://www.uniggardin.dk/185-faber
 

Sammenligning mellem mærker (UNIG vs. Faber)

Produkt Plissegardin Como UNIG   Plissegardin UNIG   Plissegardin Faber  
Stof:      
- Ensfarvede 32 179 54
- Mønstrede 0 73 0
- Mørklægning 0 44 12
       
System Decomatic (old) Decomatic Decomatic
       
Modeller 9 30 16
       
Liste farver 4 5 4
       
Motor tilvalg Nej Ja Ja
       
Max bredde x højde   220cm x 280cm 220cm x 300cm 220cm x 400cm
       
Garanti 3år 3år 2år
       
Leveringstid 5-7 hverdage 4-7 hverdage 7-14 hverdage
       
Priser fra Kr. 227,- Kr. 271,- Kr. 474,-


FAQ Plissegardiner

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål og svar omkring plissegardiner. Nedenstående er nogle eksempler:

Hvilken farve er over- og underliste
?
Over- og underliste farven vælger du ved bestilling af gardinet.  

Kan jeg bestille plissegardiner med skrå mål?

Ja det kan du. Disse findes dog ikke på hjemmesiden endnu men du kan få et tilbud på dette via vores tilbudsfunktion: http://www.uniggardin.dk/content/37-tilbud-paa-gardiner

Du finder alle FAQ her: http://www.uniggardin.dk/content/16-faq-plissegardiner

Acceptable payments
UNIG Live Chat