Interview med Maia, Kundeservice

7486 plissegardin
Hvilke løsninger har vi derhjemme?
Læs med her og find ud af hvad Maia har valgt derhjemme.
 Maia

Navn: Maia

Alder: 41 år

Ansat som: Kundeservicemedarbejder siden 2014

Bor i hus med mand og børn.

Hvilke gardiner har du derhjemme?

7804I køkkenet har jeg plissegardin model M415. Jeg har valgt denne model for at få lys ind både foroven og forneden. Derudover har jeg valgt det, fordi jeg ikke vil lukke af for alt lyset.

 

duette7422I vores soveværelse har jeg plissegardin model M100 med Duette stof. Førhen havde jeg standard rullegardiner, men valgte at skifte, fordi jeg ikke var tilfreds med mørklægningseffekten. Jeg valgte Duette stoffet, fordi det er rigtig flot, fordi snorene er skjult imellem to lag stof. Dermed blev jeg også fri for snorhullerne og det lys der ville komme igennem der og fik derved den ønskede mørklægningseffekt.

I børneværelserne er der også plissegardin model M100 med Duette stof af samme årsager som i soveværelset. Jeg har fravalgt betjening med børnesikkerhed, da mine børn er store. Til mindre børn vil jeg anbefale betjening med børnesikkerhed, for at sikre der ikke sker børnene noget.

vertical_6272_1I stuen har jeg lamelgardiner, som jeg desværre ikke er særlig tilfreds med. De vil på sigt blive skiftet til plissegardiner, da jeg synes lamelgardinerne bliver kedelige i længden. Derudover synes jeg de er upraktiske over en vindueskarm, da lamellerne kræver meget plads og let kan vælte ting placeret i vindueskarmen. Hvis jeg skulle anbefale lamelgardiner, vil jeg gøre det til store vinduespartier, da jeg synes de gør sig bedst på denne måde.

Hvorfor har du valgt netop model M100 og M415?
3974752
I soveværelset har jeg valgt model M100, fordi jeg ikke har behov for der kommer lys ind foroven. Derudover skal gardinet blot trækkes ned hver aften og op hver morgen, da jeg kun har behov for mørklægningseffekten når jeg sover.

IMG_0822I køkkenet har jeg valgt model M415, fordi funktionaliteten med at kunne trække det ned foroven og op forneden dækker alle mine behov i køkkenet. Jeg kan altid lukke lys ind, der hvor der er behov for det og samtidig er jeg sikret privatliv til at stå i køkkenet.

Hvilke gardiner vil du anbefale til køkken og badeværelse?
I køkkenet og badeværelset ville jeg anbefale plissegardiner med stof, der let kan rengøres med børste eller klud. Hvis stof rengøres med klud, skal man dog være opmærksom på ikke at gnide på det, da dette kan efterlade skjolder. Alt afhængigt af hvordan vinduerne er, vil jeg også anbefale at vælge en model, hvor man har mulighed for at lukke lys ind, både foroven og forneden.

Hvilke gardiner vil du anbefale til stue og soveværelse?
I stuen ville jeg anbefale plissegardiner med Duette stof, som ikke mørklægger, for at sikre der kommer lys ind i stuen, som jo er et rum hvor man opholder sig meget.

IMG_0989I soveværelset vil jeg anbefale plissegardin med mørklæggende Duette stof, frem for rullegardin med kassette og sidelister, da jeg synes det fylder for meget.

Hvad er dit yndlingsgardin fra UNIG?

Duette_5Plissegardiner med Duette stof, det er det absolut bedste og det dækker alle mine behov i forhold til lysindfald, med eller uden mørklægning.

unnamedHvis jeg skulle vælge en model, må det være M416, som er en specialmodel til plastikvinduer. Beslagene klipses rundt om vinduet og følger derved altid vinduet, når det er i bevægelse. Her er man ligeledes fri for at have snor hængende, da modellen er med greb.

More

Rullegardin med print

I Godsparken, lige bag jernbanen i Greve bor et en pensioneret lokomotivfører fra DSB og hans kone, de har begge en stor interesse for toge og lokomotiver.

Interessen startede for alvor tilbage i 1990, hvor parret købte huset i Godsparken. Der var ikke nok plads til interessen indenfor husets fire vægge, så interessen rykkede ud i haven.

“Havebanen” har nu været der i 20 år og der er blevet lagt mange timer i arbejdet derude.

IMG_6045

For nyligt fik vi hos UNIG en forespørgsel fra netop dette par, som eftersøgte en rullegardin med et print af et jernbanemotiv, så skulle hænge i deres “togværelse”.

Det kan vi med stolthed præsentere herunder. Billedet er et privat foto taget under en efterårsferie i Harzen.

Vi hos UNIG er glade resultatet og håber parret i Greve har det på samme måde.

15202563_10154004922071611_927626348292501484_n

 

Går du med nogle specielle tanker om dit kommende gardin, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 22 55 eller info@uniggardin.dk.

More

Plisségardiner til ovenlysvinduer.

I udestuer, orangerier og bygninger med ovenlysvinduer kan der være behov for vandret solafskærmning.

Plisségardiner kan ofte anvendes. Modellen som oftest bruges er X400. Plisségardinet er udspændt med wirer og betjenes med et greb og eventuelt en betjeningsstang.

Alternativt kan gardinet betjenes med snoretræk eller motoriseres.

På billederne er der anvendt det lyse mørklæggende duettestof U2317, som også har en god isolerende virkning.

Du kan se mere om gardinet og beregne en pris på linket.

http://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317


More

Rullegardin med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan det være en komfort med et motoriseret gardin. 

Hos UNIG finder du et bredt udvalg af gardiner med mulighed for motorstyring.

Det letteste er først at se på hvilken type gardin, der egner sig til vinduet.

På linket kan du indtaste mål og se priser på et hvidt UNIG Basic mørklægningsrullegardin.

http://www.uniggardin.dk/rullegardiner/280-unig-rullegardin-moerklaegning/20030-hvid-u7100
Når du vælger styring/betjening kan du vælge motor 12 volt med RTS. 

For at være klar til at bruge gardinet skal du vælge en 12v strømforsyning, et 12v solpanel eller 12v batterirør (der medfølger ikke batterier). Herudover mangler du kun en 1 kanal fjernbetjening.


Når gardinet er monteret indkodes det ønskede top- og bundstop og gardinet er klar til brug.

More