Mørklægning med plisségardin

Plisségardiner findes i mange typer og modeller.Hos UNIGgardin finder du også et udvalg af de tolags Duette stoffer. På billedet har kunden valgt koksgrå U2321 mørklægning. Følg linket og se mere om modeller og priser.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10620-koksgra-duette-u2321?search_query=U2321Stoffet er monteret med sølvfarvede alu-lister og snoretræk model M100.Stoffet er 100% mørklæggende men effekten er meget afhængig af vinduets opbygning. De fleste vil opleve, at der er en lille lyssprække i top, bund og sider, som det også fremgår af det sidste foto.
Læs mere

Duette plisségardiner

Duette plisségardiner giver en let afskærmning og et blødt lys.Plisségardinets opbygning skjuler de lodrette snore inde i stoffet.På billederne er det UNIG Lux plissé mønstret i farve U2337. Stoffet er lysegråt med let struktur. Du kan se mere om plisségardinet på linket nedenfor. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10876-duette-gra-u2337?search_query=2337 Gardinet er valgt med hvide lister og kædetræk (model M200).       
Læs mere

Mørklægning

Med et plisségardin fra UNIG er du sikret en pæn og effektiv mørklægning.Plisségardinets opbygning gør det muligt at minimere lyssprækkerne i top, bund og sider.På billederne har kunden valgt UNIG Lux plissé med hvid duette mørklægning U2317. Tonen er let lysegrå. Der er flere informationer om stoffet på linket nedenfor.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317 Plisségardinet er valgt i model M200 med kædetræk. Modellen er velegnet til brede og høje vinduer (max 260cm højde).     
Læs mere

Duette plissé

Duette plisségardiner bliver stadig mere populære.De er stabile og giver et blødt og ensartet lys uden snorhuller.På billederne er det et hvidt UNIG Lux plissé U2300.Modellen er M110 hvor toplisten kan sænkes. Plisségardinet betjenes med snoretræk.     
Læs mere

UNIG Lux Plisségardiner

Hvis du ønsker diskret solafskærmning kan plisségardiner være en god løsning.På billederne har kunden valgt hvide UNIG Lux Plissé i farve U2300 duette hvid. Det dobbelte duettestof skjuler huller og snore og giver et behageligt blødt lys i rummet.Da vinduerne er store har kunden valgt model M200 med kædetræk.    
Læs mere

Unig mørklægningsplisségardiner

Har du brug for effektiv, diskret og fleksibel mørklægning er Unig Duette mørklægningsplissé et oplagt valg. Særligt i hjørnevinduer kan plisségardinerne placeres, så de lukker godt af for lysindfaldet. På billederne er det hvide Unig Duette mørklægningsplissé farve U2317. Modellen er M100 med snoretræk.
Læs mere
    Cookies politik