UNIG Live Chat

Rullegardiner

Farve

Stoff

Alu Andet Bambus PES PES og bomuld Trevira DC Træ

Egenskaber

Alu bagside / inlæg Behandlet for at reducere... Energi besparende Flammehæmmende Gennemsigtighed af stof Teflon behandlet Vandtæt Øko Tex Standard

Mærke

Coulisse FABER SOMFY UNIG VELUX

Rullegardiner - Stort udvalg af rullegardiner til alle type vinduer

Ved Uniggardin, er der flere muligheder når du gerne vil have rullegardiner. Vi har både vores egen portefølje og også de kendte mærker Faber og Velux. Med et bredt sortiment som dette, gør vi altid hvad vi kan, for at du kan få lige præcis det rullegardin, du har behov for. Kig vores sortiment igennem og bestil dit rullegardin i dag, vi leverer det gratis til dig når du køber over kr. 500. Nyhed! Nu kan du købe UNIG Rullegardin på standard mål her i shoppen.

Rullegardiner kan være en god løsning i ethvert hjem. Der er mange muligheder med rullegardiner, som både fås som almindelige billige rullegardiner og mørklægningsgardiner. Når du gerne vil have rullegardiner, er det vigtigt at tænke på et par ting, som kan være vigtige for valget af rullegardin. Her kan det blandt andet være om der bliver tidligt lyst i det værelse, hvor rullegardinerne skal være, om det skal sidde i selve vinduet eller ude på væggen, hvilke farver der matcher med resten af indretningen og farven på væggen. Har du de ting på plads, er det nu muligt at finde lige præcis det rullegardin, du har behov for. Bliver der for eksempel tidligt lyst på værelset, kan det være en god idé med et mørklægningsrullegardin.

Rullegardiner med mørklægning

Det gør at der forbliver mørkt på værelset og et mørklægningsrullegardin kan også bruges hvis der er masser af sol i løbet af dagen, som kan være med til at genere, når der skal ses tv eller arbejdes på computeren. Giv dig selv muligheden for et godt rullegardin fra Uniggardin – vi har et bredt udvalg, hvor de kendte mærker Faber og Velux, giver dig mange valgmuligheder. De 2 mærker bliver suppleret af vores eget mærke UNIG.

Acceptable payments