Hos UNIG mener vi, at skræddersyet solafskærmning skal kunne mere end bare at holde solen ude. For os er form og funktion uadskillelige. Flot design skal være smukt at leve med, give dig mulighed for at styre sollyset som du vil, isolere værelser mod varme og kulde, spare energi, beskytte møbler mod skadelige UV-stråler og forbedre akustikken i alle husets rum. Vores produkter fra Luxaflex® er anerkendte for deres fremragende æstetik, energieffektivitet og sikkerhed samt anvendelse af smart teknologi til hjemmet. Selvfølgelig til markedets absolut laveste priser – med prisgaranti!

Innovative løsninger er i centrum, når du vælger gardiner fra Luxaflex® hos UNIG. Med de prisbelønnede og specialfremstillede gardiner som f.eks. Silhouette®, Duette®, Facette®- og Twist® får du banebrydende funktioner, der er anerkendte for deres æstetiske design, fremragende kvalitet og avancerede løsninger til dine behov i hverdagen: isolering mod varme og kulde, styring af dagslys og UV-stråling, børnesikkerhed, privatliv og meget mere. Luxaflex® er det førende mærke indenfor revolutionerende betjeningssystemer, med bl.a. LiteRise®, SmartCord® og den revolutionerende PowerView ™ motorisering, der passer perfekt til en moderne livsstil, og lader dig styre dine Luxaflex®-gardiner fra din smartphone, tablet eller med Luxaflex® Pebble® fjernbetjeningen. Design, sikkerhed, bekvemmelighed og komfort er centrale elementer i Luxaflex® designfilosofien.

UNIKT DESIGN OG FUNKTIONALITET

Ved at kombinere unikt design og praktiske funktioner kan gardiner fra Luxaflex® blive væsentlige elementer i at skabe en smuk bolig. Individuelt tilpasset dine specifikke krav giver vores solafskærmning dig brugervenlighed og pålidelighed med indbyggede komfort- og sikkerhedsfunktioner. Med avanceret, trådløs motorisering tilbyder vi de mest eksklusive og innovative produkter på markedet.

SMUK LYSSTYRING

Vores gardiner fra Luxaflex® er designet til at give dig en lang række muligheder for lysstyring og privatliv, med et bredt udvalg af tekstiler og materialer, fra fjerlet transparens til fuldstændig mørklægning. Det innovative design blødgør og omdirigerer sollyset præcist. De specielt konstruerede transparente tekstiler spreder det hårde sollys og trækker det dybere ind i rummet, for på den måde at hjælpe dig med at belyse dit hjem naturligt og dermed reducere behovet for kunstigt lys.

PRIVATLIV OG UDSYN

Blandt vores innovative gardinløsninger finder du bl.a. Luxaflex’® "Top-Down / Bottom-Up"-system, som giver dig mulighed for trinløs betjening af gardinet fra toppen, bunden eller et sted midt imellem. På den måde får du fuldstændig kontrol over dit privatliv og adgang til naturligt sollys, når du vil og hvor du vil. Fra at dæmpe uønsket sollys til at sikre fuldstændig beskyttelse af dit privatliv, er vores gardiner fra Luxaflex® designet med unikke funktioner, der giver dig ubegrænsede muligheder indenfor beskyttelse af privatliv og lysstyring.

ENERGIEFFEKTIV STIL

Gardiner fra Luxaflex® er førende indenfor energibesparende solafskærmning med de energieffektive Duette®-gardiner. Og de innovative Duette® Architella®-gardiner er udviklet til at give dig endnu større energibesparelser, som holder din bolig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Lige nu finder du vores store udvalg indenfor plissé- og Duette® gardiner online i vores webshop eller når du bestiller et besøg af vores gardinbus. Vi forhandler alle produkter fra Luxaflex® og kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde den rigtige gardinløsning til dit hjem. Ring eller skriv til vores kompetente kundeservice, så er vi klar med råd og vejledning til dit næste køb.

VI VIL VÆRE BILLIGST

Vi har prisgaranti på alle vores gardiner og selvfølgelig også på gardiner fra Luxaflex®. Finder du gardinerne billigere hos en anden webshop eller gardinforretning kan du sende dit tilbud til os, så matcher vi prisen.