Type: Image

Interview med Maia, Kundeservice

7486 plissegardin
Hvilke løsninger har vi derhjemme?
Læs med her og find ud af hvad Maia har valgt derhjemme.
 Maia

Navn: Maia

Alder: 41 år

Ansat som: Kundeservicemedarbejder siden 2014

Bor i hus med mand og børn.

Hvilke gardiner har du derhjemme?

7804I køkkenet har jeg plissegardin model M415. Jeg har valgt denne model for at få lys ind både foroven og forneden. Derudover har jeg valgt det, fordi jeg ikke vil lukke af for alt lyset.

 

duette7422I vores soveværelse har jeg plissegardin model M100 med Duette stof. Førhen havde jeg standard rullegardiner, men valgte at skifte, fordi jeg ikke var tilfreds med mørklægningseffekten. Jeg valgte Duette stoffet, fordi det er rigtig flot, fordi snorene er skjult imellem to lag stof. Dermed blev jeg også fri for snorhullerne og det lys der ville komme igennem der og fik derved den ønskede mørklægningseffekt.

I børneværelserne er der også plissegardin model M100 med Duette stof af samme årsager som i soveværelset. Jeg har fravalgt betjening med børnesikkerhed, da mine børn er store. Til mindre børn vil jeg anbefale betjening med børnesikkerhed, for at sikre der ikke sker børnene noget.

vertical_6272_1I stuen har jeg lamelgardiner, som jeg desværre ikke er særlig tilfreds med. De vil på sigt blive skiftet til plissegardiner, da jeg synes lamelgardinerne bliver kedelige i længden. Derudover synes jeg de er upraktiske over en vindueskarm, da lamellerne kræver meget plads og let kan vælte ting placeret i vindueskarmen. Hvis jeg skulle anbefale lamelgardiner, vil jeg gøre det til store vinduespartier, da jeg synes de gør sig bedst på denne måde.

Hvorfor har du valgt netop model M100 og M415?
3974752
I soveværelset har jeg valgt model M100, fordi jeg ikke har behov for der kommer lys ind foroven. Derudover skal gardinet blot trækkes ned hver aften og op hver morgen, da jeg kun har behov for mørklægningseffekten når jeg sover.

IMG_0822I køkkenet har jeg valgt model M415, fordi funktionaliteten med at kunne trække det ned foroven og op forneden dækker alle mine behov i køkkenet. Jeg kan altid lukke lys ind, der hvor der er behov for det og samtidig er jeg sikret privatliv til at stå i køkkenet.

Hvilke gardiner vil du anbefale til køkken og badeværelse?
I køkkenet og badeværelset ville jeg anbefale plissegardiner med stof, der let kan rengøres med børste eller klud. Hvis stof rengøres med klud, skal man dog være opmærksom på ikke at gnide på det, da dette kan efterlade skjolder. Alt afhængigt af hvordan vinduerne er, vil jeg også anbefale at vælge en model, hvor man har mulighed for at lukke lys ind, både foroven og forneden.

Hvilke gardiner vil du anbefale til stue og soveværelse?
I stuen ville jeg anbefale plissegardiner med Duette stof, som ikke mørklægger, for at sikre der kommer lys ind i stuen, som jo er et rum hvor man opholder sig meget.

IMG_0989I soveværelset vil jeg anbefale plissegardin med mørklæggende Duette stof, frem for rullegardin med kassette og sidelister, da jeg synes det fylder for meget.

Hvad er dit yndlingsgardin fra UNIG?

Duette_5Plissegardiner med Duette stof, det er det absolut bedste og det dækker alle mine behov i forhold til lysindfald, med eller uden mørklægning.

unnamedHvis jeg skulle vælge en model, må det være M416, som er en specialmodel til plastikvinduer. Beslagene klipses rundt om vinduet og følger derved altid vinduet, når det er i bevægelse. Her er man ligeledes fri for at have snor hængende, da modellen er med greb.

More

Tid til mørklægning

Som beskrevet tidligere på bloggen, finder du et bredt udvalg af mørklægningsgardiner hos UNIGgardin.

Stofgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner og rullegardiner med kassette og sidelister.

Der findes en gardinløsning til de fleste behov for mørklægning, uanset om det drejer sig om børneværelser, soveværelser, møderum eller laboratorier.

Brug søgeordet “mørklægning” og lad dig inspirere på bloggen og på hjemmesiden.

Mørklægningsplisségardin i farve U2321 koksgrå duette mørklægning model M415

 UNIG Lux mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister med børster. Du kan se mere på linket og beregne pris.

http://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14281-antracit-g1033?search_query=G1033

More

To-vejs plissegardiner – Udspændte plissegardiner

Når du ønsker variabel solafskærmning og samtidig ønsker at skærme for indkig udefra er plisségardiner et populært valg. Modellerne M415 og M412 er udspændte og giver mulighed for at betjene gardinerne nedefra og op så der lukkes lys ind foroven men skærmes for indkig udefra.
På billederne er plissegardinerne monteret i en stue mod vejen samt i entrédøre. De viste UNIG plissegardiner er i farve U2170 offwhite og modellen er M415, som ikke har en fastmonteret liste i top og bund.

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

Plissegardiner som er udspændte (up and down)

More

Mørklægningsrullegardiner fra UNIG holder lyset ude

Når vinduerne er høje eller brede kræves der rullegardiner i ekstra god kvalitet. UNIG kan producere rullegardiner på 42mm alu-rør med robuste kædetræk.
På billederne har kunden valgt en mørkegrå mørklægning med alu-kæde og sølvfarvet underliste. Gardinerne danner en flot kontrast til de hvide vægge.

Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner

Mørklægningsgardiner fra UNIG – Her som Rullegardiner

Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner

Mørklægningsgardiner fra UNIG – Her som Rullegardiner

Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner

Mørklægningsgardiner fra UNIG – Her som Rullegardiner

More

Last updated by .