Skrå lamelgardiner

Har du vinduer med skrå over- eller underkarm? Hos UNIGgardin kan vi producere skrå lamelgardiner, både med skrå top og skrå bund. Lamelgardiner er ideelle til disse vinduestyper, da hver enkelt lamel kan tilpasses i længden.   Model V030 og V031: Som det nyeste tiltag på vores hjemmeside, kan vi nu tilbyde lamelgardiner til skråvinduer med skrå bund. Denne model egner sig bedst til et trekantet vindue. Vi gør opmærksom på, at den korteste lamel er 15 cm høj. Derfor vil der naturligt forekomme en lille trekant, hvor lyset stadig vil trænge igennem. Modellerne tilbydes til vores Lamelgardin Lux.   Model V040 og V041: Denne model gør sig godt i store vinduespartier til kip. Det er en elegant og simpel løsning, hvor det er let at regulere lysindfaldet. Modellerne tilbydes til vores Lamelgardin Basic, Lamelgardin Mørklægning Basic og Lamelgardin Lux.   Vi anbefaler ...
Læs mere

63 mm lamelgardiner

I vinduer, hvor nicherne ikke er så dybe, kan det være en fordel at anvende de smalle 63 mm lamelgardiner i UNIG Basic serien.På billederne, er det de populære lyse lameller farve U1220 hvid, der er anvendt. Stoffet er tæt vævet og skærmer godt uden at gøre rummet mørkt.Du kan se mere om lamelgardinet på linket. https://www.uniggardin.dk/lamelgardiner/129-unig-lamelgardin/6185-hvid-u1220?search_query=1220      
Læs mere

Lamelgardin med mørklægning

Lamelgardiner er velegnede til høje og store vinduespartier.Hvis du ønsker ekstra tætte lameller kan både UNIG Basic og UNIG Lux lamelgardiner monteres med mørklægningslameller.Lamellerne fåes i flere farver. På billederne er lamellerne mørkegrå U1319.Lamelgardinets opbygning gør at rummet ikke bliver helt mørkelagt. Der vil være lidt lysindfald i top, bund og sider. Derudover vil lyset kunne fornemmes i overlappene mellem de enkelte lameller.        
Læs mere

Lamelgardiner til store vinduer

Lamelgardiner er ofte velegnede til store vinduespartier. På billedet er vinduerne højt placeret. Lamelgardinerne betjenes med ekstra lange snore. Er vinduerne svært tilgængelige, kan motorisering være løsningen. Lamelgardinerne er UNIG BASIC Lamelgardiner med 89 mm lameller. Stoffet er hvid U1220.
Læs mere

Unig lamelgardiner

Til større vinduespartier er lamelgardiner meget velegnede. Til de store lokaler har kunden valgt en tætvævet blå lamel farve U1461 som giver mulighed for brug af projektor. Lamelgardinerne er monteret med sorte skinner, snore og bundlodder.
Læs mere

Lamelgardiner med farvemix

Om lamelgardiner skal holdes i en farve eller mixes med lameller i andre farver er helt op til dig. Lameller kan bestilles løse. De bestilles i stofhøjde. Forskellen mellem systemhøjde og stofhøjde er 3,5cm. På det første billede er det et Unig lamelgardin med 89mm lameller i farve U1220 hvid. På det andet foto ønskede kunden mix med sorte lameller farve U1235.
Læs mere

63mm lamelgardiner

I nyere etagebyggerier er der ofte placeret en radiator foran vinduerne. Afstanden mellem radiatoren og vinduesrammen skal være mindst 75 mm for at der er plads til at lamellerne kan dreje. Det viste lamelgardin er fra Unig farve U1311 offwhite mørklægning. Lamelgardinet fåes også med 89mm og 127mm brede lameller. Disse kræver henholdsvis ca. 100 mm og 140 mm afstand mellem vinduesramme og radiator.  
Læs mere

Nyd udsigten og skærm for indkig.

Lamelgardiner egner sig godt til store vinduespartier. De smalle lameller på 63 mm kan være en fordel, hvis vindueskarmene ikke er så dybe. I nyere byggerier er der af og til placeret en radiator foran vinduet.Hvis der ikke er så meget plads mellem vinduet og radiatoren kan de smalle lameller også være at foretrække. Hvis vinduet eller dørpartiet er over 200 cm er det bedre at anvende 89mm eller 127mm lameller, da de er mere stabile.På billederne ses 89mm lamelgardiner fra Uniggardin i farve U1220. Bemærk hvordan den rette vinkling af lamellerne giver udsyn og samtidig hindrer indkig fra naboer.
Læs mere

Vælg stof til Unig lamelgardin

Her på siden har du en oversigt over uniggardin's egne lamelgardiner. Forneden vælger du hvilket stof du gerne vil have dit lamelgardin skal have, når dette er valgt vil du blive videre sendt til selve produktsiden. Og herfter indtaster du de mål dit skræddersyede lamelgardin skal have samt vælger farve.Lamelgardin i andre mærker? Hos uniggardin.dk har du osse muligheden for at købe lamelgardiner fra faber Du kan se hele sortimentet ved at klikke her:  - Gå til oversigt over lamelgardiner
Læs mere

Lamelgardiner er speciel gode til store vinduer

For år tilbage var lamelgardiner oftest et valg for arbejdspladser med store åbne kontorlandskaber, eller med vinduesflader der vendte ud mod offentligheden, og firmaer som ønskede at have neutrale, stilrene flader. Lamelgardiner Har du store vinduer, der inviterer lyset indenfor, skal du også have et gardin, der er både funktionelt og smukt, så de store vinduespartier kommer til deres ret! Store vinduer kan være smukke, men lysets indfald kan variere efter årstiden og tidspunktet på dagen, og det er praktisk at kunne hjælpe lyset lidt på vej i det perfekt indrettede rum. Lamelgardin er særligt velegnede til store vinduer, fordi de lodrette linjer bryder lysets stråler uden at virke tunge og aflukkede som et traditionelt gardin . De kan skærme lyset, så det ikke generer, men stadig lukkes ind i rummet. Samtidig falder de lodrette linjer i et med dit øvrige design og bliver en ...
Læs mere
    Cookies politik