For år tilbage var lamelgardiner oftest et valg for arbejdspladser med store åbne kontorlandskaber, eller med vinduesflader der vendte ud mod offentligheden, og firmaer som ønskede at have neutrale, stilrene flader. Lamelgardiner Har du store vinduer, der inviterer lyset indenfor, skal du også have et gardin, der er både funktionelt og smukt, så de store vinduespartier kommer til deres ret! Store vinduer kan være smukke, men lysets indfald kan variere efter årstiden og tidspunktet på dagen, og det er praktisk at kunne hjælpe lyset lidt på vej i det perfekt indrettede rum. Lamelgardin er særligt velegnede til store vinduer, fordi de lodrette linjer bryder lysets stråler uden at virke tunge og aflukkede som et traditionelt gardin . De kan skærme lyset, så det ikke generer, men stadig lukkes ind i rummet. Samtidig falder de lodrette linjer i et med dit øvrige design og bliver en diskret tilføjelse af stil uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Praktisk design Lamelgardinernes særlige force er deres tidløst praktiske design. Uniggardins lamelgardiner reguleres, let så du får præcis det lysindfald eller skærmning fra lyset i dit hjem eller på dit kontor, som du ønsker dig. Har du vinduer med skrå overkarm er lamelgardinerne ideelle, da hver enkelt lamel kan tilpasses i længden.

Variationer Lamelgardiner passer til alle typer vinduer og kan enten ophænges frit eller i en skinne alt efter vinduets form. Deres bredde kan varieres, og det samme kan farverne, så dit nye lamelgardin bliver nøjagtigt, som du ønsker det. Lamelgardiner anvendelsesområder er store, og kan varieres enkelt med det rigtige valg af væv; Har du for eksempel brug for at skærme sollyset, så kontoret eller børneværelset ikke overophedes i sommervarmen, kan du vælge et tæt og mørkt væv, der reflekterer de varme stråler fra solen. Du kan også vælge et lyst og transparent eller semitransparent væv, der lader lyset strømme ind, men samtidig skærmer dig og privatsfæren i dit hjem eller på din arbejdsplads.