Hvis vinteren er mild og bliver konsekvent varm hele sæsonen, så har insekter en bedre overlevelsesrate og vi vil sandsynligvis få flere af dem i foråret.
Så siger Dr. Rachel Collins, assisterende professor i biologi ved Roanoke College.Vi har haft en særdeles mild vinter 2013/2014 og allerede nu ser foråret ud til at være ganske mild, i forhold til samme tid sidste år. En mildere vinteren kan give insekter en større overlevelsesrate end en koldere én. Selv insekter har en fascinerende måde at overleve kolde temperaturer. Mildere vejr og fortsat observation i de skiftende mønster af vejr, mere regn og oversvømmelser, betyder det øget chancerne for myg og andre vandbaserede insekter.En stor og enkel omkostning effektiv måde at beskytte din familie og hjem, fra uønsket væsener, er insektnet . Montering dem direkte over dine vinduer, og de giver stadig luftstrøm og lys gennemsigtighed, mens det finmasket net frastøder uønskede flyvende besøgende. Vi har et fantastisk udvalg af Insketnet som passer til dine præcise krav.Vores gode priser betyder, at vores Insketnet starter fra kun 599 Kr.

Insektnet - Opmåling af Insektnet

Ring til vores kundeservice hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål om insektnet. Vent ikke, sommersæsonen er her.  70 20 22 55