Mørklægning med plisségardin

Plisségardiner findes i mange typer og modeller.Hos UNIGgardin finder du også et udvalg af de tolags Duette stoffer. På billedet har kunden valgt koksgrå U2321 mørklægning. Følg linket og se mere om modeller og priser.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10620-koksgra-duette-u2321?search_query=U2321Stoffet er monteret med sølvfarvede alu-lister og snoretræk model M100.Stoffet er 100% mørklæggende men effekten er meget afhængig af vinduets opbygning. De fleste vil opleve, at der er en lille lyssprække i top, bund og sider, som det også fremgår af det sidste foto.
Læs mere

Mørklægning

Med et plisségardin fra UNIG er du sikret en pæn og effektiv mørklægning.Plisségardinets opbygning gør det muligt at minimere lyssprækkerne i top, bund og sider.På billederne har kunden valgt UNIG Lux plissé med hvid duette mørklægning U2317. Tonen er let lysegrå. Der er flere informationer om stoffet på linket nedenfor.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317 Plisségardinet er valgt i model M200 med kædetræk. Modellen er velegnet til brede og høje vinduer (max 260cm højde).     
Læs mere

Mørklægningsplisségardin

UNIG Lux plissé findes i mange toner og både som enkeltlags plisségardin og som dobbelt/duette plisségardin.Duette mørklægningsplisségardiner lukker mest lys ude.På billedet er det et enkeltlags plisségardin i hvid mørklægning farve U2444.Som det fremgår af billedet, vil der være lidt lysindfald i top, bund og sider samt ved hullerne omkring snorene.Denne smule lysindfald kan være en fordel på værelser og i rum, hvor man arbejder i dagtimerne og ikke har brug for fuldstændig mørklægning.   
Læs mere

Mørklægning med udsigt

Hvis du har brug for mørklægning men ønsker mange indstillingsmuligheder,   kan et plisségardin være løsningen.På billedet har kunden valgt grønne UNIG Lux mørklægningsplisségardiner farve U2451. Modellen er M415, som er udspændt og med mulighed for at sænke toplisten. Det giver mulighed for at bevare udsynet og stadig skærme for indkig. 
Læs mere
    Cookies politik