Rullegardin med monteringsprofil

Både UNIG Basic og UNIG Lux rullegardiner kan bestilles med monteringsprofil.Rullegardinet leveres færdigsamlet     og profilen skal blot fastgøres i væg eller loft med de tilhørende clips.På billedet er rullegardinet med omvendt oprul, så stoffet lettere kan passere forbi beslag og håndtag.Rullegardinet er et UNIG Lux mørklægning i offwhite med kædetræk og løbegang.
Læs mere

Mørklægning

Hos UNIGgardin finder du et stort udvalg i solafskærmning og mørklægning. Skal det være rigtig mørkt kan et mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister være løsningen.UNIG Lux rullegardin findes i flere farver.På billederne har kunden valgt sort mørklægning med sortlakeret kassette og sidelister. Som tilvalg kan vælges sidelister med børster.      
Læs mere

Velux mørklægning

Unig forhandler hele Velux sortiment af original solafskærmning til markedets bedste priser. Ved at åbne vinduet og aflæse vinduets typeskilt, er det let at finde den rette størrelse. Hvis vinduerne er højt placeret eller svært tilgængelige kan solafskærmningen leveres med solceller og fjernbetjening. På billederne ses hvide mørklægningsrullegardiner farve 1025.VELUX Mørklægning
Læs mere
    Cookies politik