Solafskærmning til kontoret

Arbejde i kontormiljøer ved skærme og nær vinduer kan være en udfordring. Solen kan give generende reflekser i skærmen og varmen kan være ubehagelig.En løsning kan være plisségardiner med varmereflekterende bagside som UNIG Lux Plissé U2177. Stoffet er lysegråt/sølvfarvet og vævningen giver mulighed for at se igennem stoffet.         
Læs mere

Effektiv solafskærmning

Arbejde ved computerskærme kan være en udfordring med den lavtstående og stærke forårssol. Med et plisségardin kan du skærme effektivt mod de generende reflektioner i skærmen. På billederne er der valgt UNIG Lux plissé i hvid mørklægning farve U2444. Det hvide stof giver en diskret afskærmning og hullerne i stoffet slipper en anelse lys igennem, så det ikke føles som at sidde bag en lystæt mur.
Læs mere

UNIG Lux plisségardiner

Foråret er over os og behovet for at kunne regulere lys og varme stiger. Særligt i sydvendte glaspartier og udestuer kan lyset og varmen fornemmes. På billedet er der både monteret plisségardiner under taget og foran vinduerne. Under taget er plisségardinerne udspændt på wirer (model X400). Foran vinduerne er der monteret frithængende plisségardiner med kædetræk (model M200) for at undgå lange betjeningssnore. Stoffet har farvekode U2452.
Læs mere

Rullegardiner til høje vinduer

Rullegardiner monteret i høje vinduer over 200cm kræver ofte en bredde over 80cm for at undgå, at rullegardinet ruller skævt. Når rullegardinerne ikke er i brug, er de meget diskrete.Rullegardiner er kort sagt enkel og effektiv solafskærmning. På billederne ses Faber farve 5132 Clio Hvid og hvide Unig rullegardiner farve U1310.
Læs mere

Rullegardiner vælges ofte som diskret og enkel solafskærmning

Rullegardiner vælges ofte som diskret og enkel solafskærmning. Ved valg af rullegardin er det godt at være opmærksom på, i hvilken retning vinduerne vender. Sydvendte vinduer med stærk sol kræver ofte tættere stoffer. Omvendt er mørklæggende rullegardiner ofte kun nødvendige i soverum.Afhængigt af vinduets opbygning vil der komme lys ind i sider og top, selvom rullegardinet er mørklæggende. Det mørklæggende rullegardin er Unig farve U1311 og de hvide rullegardiner er U1220, som er tæt vævet men ikke mørklæggende.
Læs mere

Nyd udsigten og skærm for indkig.

Lamelgardiner egner sig godt til store vinduespartier. De smalle lameller på 63 mm kan være en fordel, hvis vindueskarmene ikke er så dybe. I nyere byggerier er der af og til placeret en radiator foran vinduet.Hvis der ikke er så meget plads mellem vinduet og radiatoren kan de smalle lameller også være at foretrække. Hvis vinduet eller dørpartiet er over 200 cm er det bedre at anvende 89mm eller 127mm lameller, da de er mere stabile.På billederne ses 89mm lamelgardiner fra Uniggardin i farve U1220. Bemærk hvordan den rette vinkling af lamellerne giver udsyn og samtidig hindrer indkig fra naboer.
Læs mere
    Cookies politik