Mange tak

Vi har modtaget din ordre, og du vil blive kontaktet snarest.

Mange tak

You cannot place an order from this region.

Markiser og Zip-Screen

Markiser og Zip-Screen er utroligt gode til at skærme for sol og varme, inden denne når ind i de rum, du ønsker at skærme. Samtidigt kan markiser være med til at skabe et hyggeligt udendørs rum på f.eks. din terrasse, hvor den beskytter for sol og dug. Alle vores markiser og zip-screen produceres i Danmark og i meget høj kvalitet. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores knækarmsmarkiser, 2 år på faldarmsmarkiser og zip-screen.
De fås i forskellige farver, størrelser, med eller uden motor og med eller uden kassette. Alle vores markisestoffer har en vejrbestandig Teflon®-nanoteknik belægning. Prisen på markiser og zip-screen varierer afhængigt af dine ønsker. Book venligst vores Gardinbus og få et tilbud på den markise eller zip-screen, du har brug for.

Knækarmsmarkiser

UNIG BASIC Knækarmsmarkiser UNIG BASIC markisen er en åben markise med mulighed for dækskærm. UNIG BASIC laves med udfald op til 360 cm, og kan laves op til 1200 cm i bredden med ubrudt dug.
Fra 12190 kr.Bestil en gardinbus
UNIG LUX Knækarmsmarkiser UNIG LUX Markise er en kompakt kassettemarkise der med sit afrundede design passer til de fleste facader. Markisen anvendes til terrasser og facader, hvor markisen er placeret frit på en væg eller udhæng, samt ved forretninger hvor den lukkede kassette giver en flot og harmonisk facade.
Fra 16471 kr.Bestil en gardinbus

Faldarmsmarkiser

UNIG BASIC Faldarmsmarkiser UNIG BASIC faldarmsmarkise med fald op til 120 grader ud fra facaden. Faldarmsmarkiser bruges til vinduer og altaner. Markisens udfaldsvinkel sikrer, at den beskytter effektivt mod selv lavtstående sol, hvilket har betydning for indeklimaet.
UNIG LUX Faldarmsmarkiser UNIG LUX faldarmsmarkise med fald op til 120 grader ud fra facaden. Faldarmsmarkiser bruges til vinduer og altaner. Markisens udfaldsvinkel sikrer, at den beskytter effektivt mod selv lavtstående sol, hvilket har betydning for indeklimaet.
Fra 6850 kr.Bestil en gardinbus

Zip-Screen

UNIG BASIC Zip-Screen UNIG BASIC zipscreen har et lille indbygningsmål. Screens reducerer solvarmen og lysreflektionen effektiv for de fleste formål, idet den dækker glasarealet totalt, samtidig med at dugen tillader visuel kontakt til omverdenen.
UNIG LUX Zip-Screen UNIG LUX zipscreen har et lille indbygningsmål. Screens reducerer solvarmen og lysreflektionen effektiv for de fleste formål, idet den dækker glasarealet totalt, samtidig med at dugen tillader visuel kontakt til omverdenen.

Hvis du er interesseret i markiser eller zip-screen, så udfyld følgende formular og du vil blive kontaktet.

Cookies politik