Guide til gardiner og solafskærmning med motor

Gardiner med motor er et oplagt valg til dig, der ønsker en mere børnesikker og letbetjent gardinløsning. Du kan vælge motorstyring til stort set alle vores gardiner og styre op til 16 forskellige enheder med den samme fjernbetjening, både enkeltvis og på samme tid. På denne side har vi samlet alle relevante informationer om gardiner med motor til dig.

Hos UNIGgardin har vi motorløsninger fra Coulisse og Somfy; to kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som vi mener, tilbyder de suverænt bedste motorstyringssystemer på markedet. Du kan få motorstyring til stort set alle vores gardintyper - lige fra rullegardiner, persienner og lamelgardiner til helt almindelige gardiner.

Du har også mulighed for at skræddersy dit helt eget gardin, bl.a. ift. farve, størrelse og transparens, så det passer til dit hjem og dine ønsker. Når du konfigurerer gardinet, skal du vælge motoren til, hvis du ønsker det. Du kan altså ikke købe motrer løst hos os. Scroll ned i bunden, og find den rette motor til dit/dine gardin(er).

Gardiner med motor er børnesikre og lydløse

Små børn er ekstremt nysgerrige og elsker at gå på opdagelse i hjemmet. Derfor er der altid en fare for, at de får fat i gardinsnoren og får den viklet om halsen eller andet ubehageligt. En situation, som selvsagt hurtigt kan blive meget farlig. Men det problem undgår du helt med en motoriseret gardinløsning. Gardiner med motor styres nemlig fra en central fjernbetjening, så du undgår de løsthængende snore, som børnene kan hænge fast i eller pille ved. Det giver en langt større tryghed i hjemmet.

Og så er det selvfølgelig den bonus, at du, for et beskedent ekstrabeløb, slipper for besværet med at trække gardiner for resten af dit liv. Noget, man bestemt ikke skal undervurdere betydningen af. Faktisk tør vi vædde med, at du aldrig vil fortyde at få gardiner med motor, når du først har opdaget, hvor bekvemt det er i dagligdagen.

En bekymring, som mange af vores kunder giver udtryk for, er larmen fra motoren. Men den skal du ikke bekymre dig om. Alle vores motorer er meget lydsvage, så du vil på ingen måde opleve dem som forstyrrende - snarer det modsatte.


- den prisstærke


- den avancerede

Coulisse eller Somfy - hvad skal jeg vælge?

Coulisse er et prisstærkt mærke. Det er et godt valg, når du skal have et mindre antal gardiner med motor. Med Coulisse kan du styre op til fem gardiner med én fjernbetjening og fra stor afstand. Det er brugervenligt og billigt og fungerer altid upåklageligt.

Somfy er en anelse dyrere end Coulisse, men et rigtig godt valg, når du har flere forskellige enheder, der skal styres på forskellig vis (de bedste modeller fra Somfy kan styre op til 16 gardiner af gangen med én fjernbetjening). En stor fordel er desuden, at Somfy kan kobles sammen med andre enheder fra intelligent bygningsautomatik, f.eks. IHC. På den måde kan du kommunikere med alle enhederne i dit hjem fra din smartphone eller tablet, så du f.eks. kan få gardinerne til at rulle op og ned på bestemte tidspunkter. Det kan være effektivt ift. at forhindre indbrud.

Gardiner med motor - det har du brug for

Det kræver fire ting at få gardiner med motor:

  • 1. En motor
  • 2. En strømforsyning
  • 3. En RTS-modtager (en radiomodtager)
  • 4. En fjernbetjening

(Motor og RTS vil ofte være integreret i samme enhed).

(Motor og RTS vil ofte være integreret i samme enhed).

I vores sortiment kan du desuden vælge mellem motorer med forskellig effekt, bl.a.:

230V motor. Denne motor behøver ikke en separat strømforsyning, kun fjernbetjening og evt. RTS. Motoren skal imidlertid installeres af en autoriseret el-installatør.

12V og 24V motor. Disse motorer må du gerne installere selv. De kræver begge både en strømforsyning og en fjernbetjening. Hvis motorerne ikke har indbygget RTS, skal du også have det.

På grafikken herunder kan du se, hvordan du skal sammensætte dine motorstyrede gardiner:

OBS: Det skal du være opmærksom på, når du køber gardiner med motor

Der er særligt tre ting, du skal være opmærksom på, når du køber motorstyrede gardiner.

Strømforsyningen. Vær opmærksom på, at udgangseffekten (volt) stemmer overens med din motor/RTS enhed. Vær sikker på, at strømforsyningen er kompatibel med dit mærke.

Fjernbetjeningen. Vær sikker på, at fjernbetjeningen har nok kanaler til at dække dit behov - i vores sortiment finder du fjernbetjeninger, der kan betjene alt fra 1 til 16 gardiner. Fjernbetjeningen skal desuden være kompatibel med dit mærke.

RTS. Vær opmærksom på, at udgangseffekten (volt) stemmer overens med din motor / strømforsyningsenhed, samt at RTS er kompatibelt med dit mærke.

Hvis du har spørgsmål til noget, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 20 22 55 eller via vores livechat - vi ser frem til at hjælpe dig!

Motor og RTS til forskellige gardiner

Vælg gardin-type herunder

Fjernbetjeninger til alle gardiner

Motor og RTS til forskellige gardiner

Vælg gardin-type herunder

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 20 22 55, eller via vores livechat, hvis du har spørgsmål - vi glæder os til at hjælpe.

Cookies politik