Rullegardin med moviescreen fra UNIGgardin

Drømmer du om en hjemmebiograf? Så har UNIGgardin den perfekte løsning til dig!
Vores rullegardin med moviescreen er nemlig et filmlærred, som du kan projektere på og få et knivskarpt billede. Når det ikke er i brug, kan det rulles op og skjules på elegant vis. Ideelt til såvel konferencerum og mødelokaler som til brug i hjemme.

Rullegardin med moviescreen fra UNIGgardin er samlet med de bedste komponenter fra markedsledende Benthin, der er kendt for deres høje kvalitet og fokus på detaljen. Ydermere er det særlige lærred forstærket med stærke metalbeslag, aluminiumsrør og underlister i aluminium.

Det er både med til at sikre en længere holdbarhed på produktet og til at give dig en bedre oplevelse med dit rullegardin med moveiscreen. Kvaliteten og oplæsningen afhænger nemlig langtfra kun af projektoren - lærredet er mindst lige så vigtigt.

Rullegardin med moviescreen er til både private og erhverv

Hvilken TV- og filmelsker har ikke en drøm om hjemmebio? Alligevel er det de færreste af os, der realiserer drømmen - enten fordi, vi ikke har plads eller råd (måske gik pladsen til børneværelset i stedet for). Men en hjemmebiograf behøver hverken koste det blege eller fylde hele kælderen. Du kan nemlig montere vores rullegardin med moviescreen, lige hvor du vil have det og sætte det op på et øjeblik. Og når du ikke bruger din moviescreen kan du skjule lærredet elegant, f.eks. i en smuk kassette.

Også virksomheder og institutioner kan med fordel benytte moviescreen. Den tid, hvor klasselæreren kom ind i klasseværelset med det rullende kassefjernsyn, er forbi og i dag stort set erstattet med moviescreens og smartboards. Det samme gør sig gældende i mødelokaler og konferencerum.

Hæng din moviescreen, lige hvor du vil

De fleste vælger at hænge deres rullegardin med moviescreen fra loftet eller på væggen, men det er reelt set kun fantatisen der sætter grænser.

Hvis du for eksempel har et dejligt hus med fantastisk udsigt og store flotte panoramavinduer i stuen, er det jo oplagt at slå to fluer med ét smæk og hænge rullegardiner med moviescreen i vinduerne! Dine møbler peger sikkert allerede mod den smukke udsigt, og om aftenen kan du så omdanne den fantastiske udsigt til en lækker hjemmebiograf.

Skræddersy dit eget rullegardin med moviescreen

Vi tilbyder også en hel del ekstraudstyr og tilvalg, så du kan få skræddersyet dit rullegardin med moviescreen til lige netop dine behov og mål. På den måde kan du være sikker på at få et lærred, der passer til dit hjem.

Læs meget mere om rullegardin med moviescreen herunder og husk at bestil gratis stofprøver.

1. Produktbeskrivelse

UNIG Rullegardin med moviescreen er et filmlærred, hvorpå det er muligt at projektere med en projekter. Filmlærredet er produceret med sans for detaljerne, med Benthin komponenter, som i dag er kendt som markedslendende af komponenter til rullegardiner. Bl.a. er der ophæng/beslag i kraftig og yderst solid kvalitet, som sikrer en lang levetid. Beslaget er i metal og der medfølger en dækkappe til beslaget i plastik. Du får altid den absolutte topkvalitet når du vælger UNIG Rullegardin med moviescreen. Som med alle UNIG gardiner, kan du selv designe dit gardin præcis som du ønsker og præcis efter dine mål. På UNIG Rullegardin med moviescreen giver vi 3 års garanti. UNIG Rullegardin med moviescreen gennemgår en kvalitetskontrol inden det bliver afsendt, hvilket er din garanti for et rullegardin i høj kvalitet. UNIG Rullegardin med moviescreen er kendetegnet ved det lille grønne påsyede logo.  

UNIG Rullegardin LUX

 • Filmlærred
 • Benthin system
 • Forstærket og mere stabile aluminiumsrør
 • Stærke metalbeslag
 • Streng kvalitetskontrol
 • 3 års garanti
 • Stærke metalbeslag
 • 5 kantede underliste i aluminium
 • Matchende plastikkæde og underliste samt beslag
 • Forstæket og mere stabile rør
 • Tilpasset rørstørrelse på forskellige modeller
 • Kædetræk med tilpasset betjeningshøjde
 • Almindeligt eller omvendt oprul
 • Udspændte modeller; profil, kassette (rund/firkantet), kassette til glasliste og minikassette
 • Fjedertræk
 • Motorstyring
 • Afsluttende tunge
 • Metalkæde
 • Børnesikkerhed
 • Vinkelbeslag for bedre montering i karmen
 • Vægtlod til at holde betjeningskæden stabil
Projektering: UNIG Rullegardin med moviescreen er udvilket til at projektere på.

Som hjælp har vi angivet følgende egenskaber ved stoffet:

Refleksion: Noget af lyset vil blive reflekteret, når det rammer stoffet.
Transmission: Noget af lyset vil passere gennem stoffet. Dette er den del af lyset, der kommer ind i rummet.
Absorption: Resten af lyset vil blive absorberet af stoffet.

2. Tekniske informationer
Rullegardin med moviescreen fremstilles med bredder fra 15-400 cm og højder fra 10-400 cm. Der vil ikke være samlinger i stoffet, medmindre bredden eller højden overstiger 165 cm. De mål du bestiller, er de mål, som det færdige gardin vil have (inkl. beslag og evt. kædetræk). Fra ydersiden af det ene besalg til ydersiden af det andet beslag.
Ved bredde < 220 cm er rørstørrelsen 27 mm. (Mørklægning stof < 180 cm). 
Ved bredde > 220 cm er rørstørrelsen 32 mm.
Ved højde > 250 cm er rørstørrelsen 32 mm.
(Ved forskellige rørstørrelser på én ordre, laves alle rullegardiner på 32 mm rør. Alle gardiner med fjedertræk laves altid på 27 mm rør.)
Beslag til rullegardin fjeder/kædetræk: B 40mm H 35mm D 25mm
Dækkapper til beslag/kædetræk måler : B 55mm, H 72mm, D 15mm  
Dækkapper til beslag/fjedertræk : B 43mm, H 50mm, D 30mm
Underlisten har en bredde på 15 mm og en højde på 20mm.
Fjedertræk anbefales IKKE til smalle og høje gardiner, da det øger risikoen for, at gardinet ruller skævt. Som tommelfingerregel skal breddemålet altid udgøre mere end 25 pct. af højdemålet for at undgå skæv oprulning.
Max 200cm bred
Max 200cm højde ved fjedertræk
Max 300cm højde ved kædetræk
Kassette profil er i farverne: Hvid, Sølv/alu, Sort, Brun
Profiler til rullegardiner
3. Opmåling

Rullegardin med moviescreen fremstilles med bredder fra 15-400 cm og højder fra 10-400 cm. Der vil ikke være samlinger i stoffet, medmindre bredden eller højden overstiger 165 cm. De mål du bestiller, er de mål, som det færdige gardin vil have (inkl. beslag og evt. kædetræk). Fra ydersiden af det ene besalg til ydersiden af det andet beslag.
 Breddemål Rullegardin

Sådan skal du måle op, hvis rullegardinet skal monteres i en karm:

 1. Du måler bredden på vinduet to steder, tager det mindste mål af disse to mål. Så trækker du 0,5 cm fra dette og hermed har du bredden.

 2. Du måler højden på vinduet to steder og vælger det største af disse mål. Hermed har du højden. Her skal du ikke fratrække noget. Vi sørger til gengæld for at ligge ekstra stof på rullen, så det fint dækker røret. Pas på – et rullegardin må aldrig rulles helt ud

Sådan skal du måle op, hvis rullegardinet skal monteres uden på karmen. Denne opmåling er vejledende, da vi anbefaler at stofbredden dækker hele vindueskarmen og det færdige breddemål er tilstrækkeligt til at beslagene kan monteres uden for vinduesåbningen. Ønsker du at stoffet skal være bredere end vores anbefaling, skal de 6 cm i tillæg øges til det ønskede:

 1. Du måler bredden på vinduet to steder og tager det største af disse to mål, ligger 6 cm i tillg til dette og hermed har du breddemålet. Ønsker du at stoffet skal dække mere, øges tillægget fra 6 cm til x cm så stoffet dækker vinduesånbningen.

 2. Du måler højden på vinduet to steder og vælger det største af disse mål. Hermed har du højden. Vi sørger for at ligge ekstra stof på rullen, så det fint dækker røret. Pas på – et rullegardin må aldrig rulles helt ud

4. Montering

- Skruetrækker
- Målebånd
- Evt. boremaskine 

1.21 Rullegardin med fjedertræk1.22 Rullegardin med kædetræk
1.24 Rullegardin type 3/3B1.25 Rullegardin type 4/4B
1.26 Rullegardin 5/5B1.27 Rullegardin LUX
1.29, 1.30, 1.31 Rullegardin til tagvinduer1.51 Rullegardin med fjeder
1.52 Rullegardin med frontprofil1.53 Rullegardin med kæde eller snor
 1.54 Rullegardin i kassette 1.55 Rullegardin med motor

Opstramning/udskiftning af fjeder


Tilslutning af motor


Justering af rullegardin


Rullegardin vil ikke rulle op

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 22 55, eller via vores livechat, hvis du har spørgsmål - vi glæder os til at hjælpe!

Cookies politik