Persienne - BASIC Persienne - BASIC UNIG Persienne - Basic UNIG Persienne BASIC er kendetegnet ved den lave pris, hvor du får meget for dine penge. Lamellerne er 25 mm brede og har en tykkelse på 0,18mm. UNIG Persienne er et solidt produceret... 49

Persienne - BASIC Persienne - BASIC Persienne - BASIC

Information

UNIG Persienne - Basic
UNIG Persienne BASIC er kendetegnet ved den lave pris, hvor du får meget for dine penge. Lamellerne er 25 mm brede og har en tykkelse på 0,18mm.

UNIG Persienne er et solidt produceret kvalitetsgardin med et stilrent og tidløst design. UNIG Persienne består af de bedst komponenter og er lavet i aluminium. Her kan bl.a nævnes, at alle snorer kører på stålruller, hvilket giver mindre friktion og dermed en længere levetid for persiennen. UNIG Persienner fylder lidt i vinduet, men har en stor effekt, når de er trukket ned. UNIG Persienner kan drejes 180 grader. Over- og underliste leveres i samme farve/nuance som lamellerne.

UNIG Persienne gennemgår en kvalitetskontrol inden den bliver afsendt, hvilket er din garanti for en persienne i høj kvalitet.

Garantiperiode:
Vi tilbyder 2 års garanti på alle UNIG BASIC produkter.

Læs mindre

Teknisk info

Det følger med:
- Persienne
- Beslag

Teknisk informationer:
 UNIG Persienne Basic kan laves i bredder fra 34 cm til 280 cm samt i højder fra 10 cm til 300 cm. Det giver et utal af muligheder for at vælge et matchende design til de fleste vinduer.

OBS: UNIG Persienne BASIC produceres præcist udfra de mål, som du opgiver. UNIGgardin har en produktionsmargin på +/- 3mm i bredden og højden. 

Højde på drejestang: Drejestang vil være tilpasset til højden på persiennen. Vær opmærksom på, at drejestangen vil være minium 60 cm høj.
Overliste: H: 19 mm, D: 27 mm
Underliste: H: 41 mm, D: 25 mm
Ved snor/stang vil drejemekanismen være 3-4 mm højere end overlisten. 

Læs mindre

Sådan måler du op

Opmålingsfilm

 

Vejledning

 

Læs mindre

Montering

Det skal du bruge:
- Skruetrækker
- Målebånd
- Evt. boremaskine

 

Opsætningsfilm

 

 

Vejledning

Læs mindre

Chat med os