Badeforhæng Badeforhæng Badeforhæng lavet på mål er til dig, som selv ønsker at bestemme bredden og højden på dit badeforhæng, så det passer ind til dit badeværelse. Klassisk og... 239

Badeforhæng Badeforhæng Badeforhæng

Information

Badeforhæng lavet på mål er til dig, som selv ønsker at bestemme bredden og højden på dit badeforhæng, så det passer ind til dit badeværelse.

Klassisk og praktisk
Vi har valgt 2 klassiske stoffer, specielt egnet til badeforhæng, af vandafvisende og hurtigtørrende polyester i hvid, som kan passe ind i de fleste bademiljøer. Vi anbefaler, at man lader badeforhænget hænge udstrakt efter bad, til det er tørt.


UNIG badeforhæng LUX sys efter dine mål, som standard med smalt hægtebånd, men kan også laves med store eller små kovserringe, klar til ophængning. Vi beregner automatisk 120% stofmængde af dit bestilte breddemål for at give forhænget pæne folder, så du skal blot angive din ønskede bredde på forhænget.

Garantiperiode:
Vi tilbyder 3 års garanti på alle UNIG LUX produkter.

Det skal du være opmærksom på:

  • Vi anbefaler, at du bestiller gratis stofprøver, inden du bestiller badeforhæng, da dette er den bedste måde at vurdere stoffets farve og kvalitet på.
  • UNIG LUX badeforhæng syes ud fra de mål, du opgiver. UNIG har en produktionsmargin på +/- 3mm i bredden og højden.
  • Da stoffet har været pakket sammen under transport, kan der forekomme krøller/folder i stoffet, som retter sig ud efter 8-10 dage. Evt. kan stoffet fugtes med en forstøver, når det er hængt op.

Husk inden du bestiller: (følgende er ikke reklamationsgrundlag)

  • Hvis man modtager et forhæng, der fraviger stoffets farve vist på computer/tablet/mobilskærm, er det ikke en berettiget reklamation.
  • Der kan forekomme nuanceforskelle i indfarvningen fra stofrulle til stofrulle, så hvis der skal være garanti for at farven er den samme - skal forhængene bestilles på samme ordre.

Læs mindre

Teknisk info

Det får du med UNIG badeforhæng LUX:

  • Badeforhænget leveres komplet med hægtebånd og hægter eller kovserringe.


OBS: Gardinskinne eller badeværelsesstænger købes separat.Mulige mål:
Badeforhæng fra UNIG kan laves i bredder fra 10 cm til 300 cm samt i højder fra 10 cm til 275 cm. Modeller:
Der findes tre forskellige modeller:

  1. Smalt hægtebånd (33mm)
  2. Store kovserringe
  3. Små kovserringe

 


Smalt hægtebånd:

Smalt hægtebåndHægtebånd i 33mm højde med ca. 6 hægter pr. løbende meter. Stofmængden er 120% af den bestilte bredde på forhænget.  Badeforhænget rynkes ind til den bestilte bredde. Hægtebåndet påsys lige under den øverste kant af badeforhænget. Sidesøm er 2 x 2 cm og bundsøm er ca. 1 cm høj med isyet zinkbånd.


Store kovserringe:

Kovserringe 40mmAluminium kovserringe med diameter på 40 mm, monteret med en afstand på 1 cm fra forhængets øverste kant. Højden fra kovserringens øverste indvendige kant til toppen af forhænget er 2 cm, som er iberegnet i den bestilte højde, men sidder over stangen. Stofmængden er 120% af den bestilte bredde på forhænget. Badeforhænget laves med 6 kovserringe pr. løbende meter. Sidesøm er 2 x 2 cm og bundsøm er 1 cm høj med isyet zinkbånd.


Små kovserringe:

Aluminium kovserringe med diameter på 10 mm, monteret med en afstand på 5 mm fra forhængets øverste kant. Højden fra kovserringens øverste indvendige kant til toppen af forhænget er ca. 12 mm, som er iberegnet i den bestilte højde. Stofmængden er 120% af den bestilte bredde. Badeforhænget laves med 6 kovserringe pr. løbende meter. Sidesøm er 2 x 2 cm og bundsøm er 1 cm høj med isyet zinkbånd.

 

Stofmængde:

Stofmængde 120%
Som standard leveres badeforhæng fra UNIG med en stofmængde på 120%, af det bestilte breddemål på badeforhænget for at give pæne folder. Hvis du f.eks. bestiller et badeforhæng med 140 cm bredde, vil stoffets bredde være 168 cm.

 

Læs mindre

Sådan måler du op

Opmåling til badeforhæng afhænger af placering af gardinskinne eller badeværelsesstang.

Det færdige badeforhæng vil have de mål, du bestiller, der bliver ikke fratrukket eller tillagt noget til dine mål.

Se vejledning til opmåling:

Læs mindre

Montering

Check om der er det samme antal hægter på badeforhænget som antallet af glidere på gardinskinnen, da det er nemmest at fjerne eller tilføje glidere inden montering af skinnen.

Badeforhæng med store kovserringe monteres på badeværelsesstangen, inden den hænges op.

Ringe til badeværelsesstangen sættes gennem de små kovserringe og ringene monteres på stangen.

Læs mindre

Chat med os