MARKISER & ZIP-SCREENS

Står du og mangler en solskærmningsløsning? Så er en markise eller en zip-screen måske noget for dig! Markiser og zip-screens er utrolig gode til at skærme for sol og varme inden de når ind i huset/rummene. Markiser kan samtidig være med til at skabe et hyggeligt udendørsklima. Alle vores markiser og zip-screens er dansk produceret og af meget høj kvalitet.

Så, hvad skal du vælge? En fleksibel markise, som kan rulle ind efter behov eller måske en zip-screen til at forbedre indeklimaet? Se vores udvalg nedenfor.

Hvad foretrækker du?

alt_image_1

Markiser

5 ÅRS GARANTI alt 5 ÅRS GARANTI

Kunne du tænke dig at forlænge tiden på din terrasse eller altan – også når vejret driller? Så er markisen den perfekte løsning til dig. Hos UNIG tilbyder vi både knækarms- og faldarmsmarkiser i kollektionerne BASIC og LUX.

alt_image_2

Zip-screens

2 ÅRS GARANTI alt 2 ÅRS GARANTI

Screens er en anden form for udvendig solafskærmning som oftest sidder langs vinduet og kan tilpasses det enkelte hus. Med en udendørs zip-screen kan du forbedre dit hjems indeklima markant.

Er du interesseret i at høre mere om vores markiser eller zip-screens? Så udfyld formularen nedenunder og få besøg af en konsulent til at hjælpe dig med dit valg.

Vi kontakter dig snarest muligt.

Mange tak

Vi har modtaget din ordre, og du vil blive kontaktet snarest.

Mange tak

You cannot place an order from this region.

Cookies politik