MARKISER & ZIP-SCREENS

Står du og mangler en solskærmningsløsning? Så er en markise eller en zip-screen måske noget for dig! Markiser og zip-screens er utrolig gode til at skærme for sol og varme inden de når ind i huset/rummene. Markiser kan samtidig være med til at skabe et hyggeligt udendørsklima. Alle vores markiser og zip-screens er dansk produceret og af meget høj kvalitet.

Så, hvad skal du vælge? En fleksibel markise, som kan rulle ind efter behov eller måske en zip-screen til at forbedre indeklimaet? Se vores udvalg nedenfor.

Hvad foretrækker du?

alt_image_1

Markiser

5 ÅRS GARANTI alt 5 ÅRS GARANTI

Kunne du tænke dig at forlænge tiden på din terrasse eller altan – også når vejret driller? Så er markisen den perfekte løsning til dig. Hos UNIG tilbyder vi både knækarms- og faldarmsmarkiser i kollektionerne BASIC og LUX.

alt_image_2

Zip-screens

2 ÅRS GARANTI alt 2 ÅRS GARANTI

Screens er en anden form for udvendig solafskærmning som oftest sidder langs vinduet og kan tilpasses det enkelte hus. Med en udendørs zip-screen kan du forbedre dit hjems indeklima markant.

Er du interesseret i at høre mere om vores markiser eller zip-screens? Så udfyld formularen nedenunder og få besøg af en konsulent til at hjælpe dig med dit valg.

Vi kontakter dig snarest muligt.

Cookies politik