Skræddersyede gardiner siden 2006

UNIGgardin A/S blev grundlagt i 2006. Fra start af var fokus klart. Det handler om at levere skræddersyede gardiner i høj kvalitet til en god pris, samtidig med at give kunderne en ærlig handel.

 

 

1 million gardiner

Siden 2006 er det blevet til mange gardiner. Faktisk har vi solgt mere end 1 million gardiner siden butikken åbnede og det er vi stolte af!

Vi har været så heldige at blive udnævnt til Gazelle af Børsen hele fem gange; 2011, 2012, 2013, 2014 og igen i 2021. Det er vi selvfølgelig superstolte over og værdsætter den tillid som alle vores kunder har vist os.

Gardiner på mål og gratis stofprøver

Når du bestiller et af vores gardiner, så bliver gardinet produceret præcis efter dine mål og ønsker. Ved alle vores gardiner har du også mulighed for at gøre en række tilvalg som farve, betjeningsside, betjeningstype etc.

Stoffets farve og struktur er et vigtigt element for mange, hvorfor vi har valgt at tilbyde gratis stofprøver på hele vores UNIG sortiment. Du kan derfor bestille op til 10 stofprøver, som vi så sender hjem til dig, inden du bestiller dine gardiner. Det er helt gratis.

 

Direkte og hurtig levering

Alle gardiner bliver produceret efter kundernes ønsker og sendes direkte fra fabrikken. Det er med til at sikre en hurtig levering og en optimal leveringsproces. Den direkte levering er med til at holde vores omkostninger nede, hvilket gør det muligt for os at tilbyde dig billige gardiner.

 

Kvalitet er essentiel

Vi bruger rigtig mange ressourcer på at sikre at vores produkter er de absolut bedste. Det gør bl.a. at vi sætter høje krav til vores produktioner. Vi bruger derfor anerkendte kvalitetssystemer til alle vores UNIG gardiner. Bl.a. bruger vi systemer fra Benthin, Decomatic, Somfy og Coulisse.

Den gode kvalitet gør, at du kan få garanti på alle UNIG LUX og LUX+ produkter i op til 3 år og alle PREMIUM produkter i op til 5 år.

 

I tillæg til vores eget UNIG sortiment, så er vi også autoriseret forhandler af Kvadrat, VELUX og Faber gardiner, samt Somfy dele.

 

UNIGgardin forhandler Kvadrat gardinerUNIGgardin forhandler Faber gardiner UNIGgardin er forhandler af VELUX gardiner UNIGgardin er forhandler af Somfy

 

Din oplevelse er den vigtigste!

Vi vil rigtig gerne sælge dig et af vores gardiner. Det er der ingen tvivl om. Men vi vil ikke gøre det for en hver pris. Det er vigtigt, at du husker UNIGgardin som en god og ærlig butik, hvor du har lyst til at handle igen.

Vi ved godt, at vi også kan lave en fejl fra tid til anden. Det har vi valgt at sige højt - også til vores kunder. Så hvis du oplever noget som du mener er forkert, så kontakt os, så finder vi helt sikkert en løsning.

Du kan se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

UNIGgardiner på Trustpilot
 

 

Råd og vejledning

Hvis du har behov for et godt råd eller har spørgsmål inden du skal bestille, så kan du altid kontakte os på telefon, chat eller e-mail.

 

God forretningsskik

Vi gør meget ud af at gøre tingene ordentligt. Det betyder, at vi til enhver tid overholder gældende lovgivning.

 

UNIGgardin er godkendt af E-mærket.

E-mærket er din garant for, at vi overholder gældende regler og love. Klik evt. på logoet for at læse mere om E-mærket.

UNIGgardin er godkendt til e-mærket

UNIGgardin er medlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel).

Klik på logoet for at læse mere om FDIH.

UNIGgardin er medlem af FDIH

UNIGgardin har indløsningsaftale med bl.a. NETS

UNIGgardin har indløsningsaftale med bl.a. NETS og bruger bl.a. SSL krypteret betalingsløsninger.

UNIGgardin er godkendt af nets

UNIGgardin støtter IngenCO2

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Vi skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er vi med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.

 

 


Vores adresse

UNIGgardin A/S

Lindholm Havnevej 27, 1

5800 Nyborg

Cvr: 29788502

Telefon: 70202255

info@uniggardin.dk


Cookies politik