Skræddersyede gardiner siden 2006

UNIGgardin A/S blev grundlagt i 2006. Fra start af var fokus klart. Det handler om at levere skræddersyede gardiner i høj kvalitet til en god pris, samtidig med at give kunderne en ærlig handel.

 

 

1 million gardiner

Siden 2006 har vi fremstillet og solgt et imponerende antal gardiner. Faktisk har vores salg overstået 1 million gardiner siden vores butiksåbning, og det er en præstation, som vi er stolte af!

Vi er heldige at have opnået Gazelle-anerkendelse fra Børsen hele fem gange: i 2011, 2012, 2013, 2014 og igen i 2021. Vi er naturligvis meget stolte over denne anerkendelse og værdsætter den tillid, som vores kunder har vist os.

Gardiner på mål og gratis stofprøver

Når du bestiller et af vores gardiner, bliver det skræddersyet præcist efter dine ønsker og mål. Vi tilbyder også en række valgmuligheder, såsom farve, betjeningsside og betjeningstype, for alle vores gardiner.

Farve og struktur i stoffet er afgørende for mange, og derfor tilbyder vi gratis stofprøver fra hele vores UNIG-sortiment. Du kan bestille op til 10 stofprøver, som vi sender direkte til din adresse, før du foretager dit endelige gardinvalg. Dette er helt gratis.

 

Direkte og hurtig levering

Alle vores gardiner produceres efter kundernes præferencer og sendes direkte fra fabrikken. Dette sikrer en hurtig og optimal leveringsproces. Den direkte levering hjælper os med at holde omkostningerne nede, hvilket gør det muligt for os at tilbyde overkommelige priser på vores gardiner.

 

Kvalitet er essentiel

Vi investerer betydelige ressourcer i at sikre, at vores produkter er af allerhøjeste kvalitet. Dette afspejles i vores høje krav til produktionen, hvor vi anvender anerkendte kvalitetssystemer fra Benthin, Decomatic, Somfy og Coulisse til alle vores UNIG-gardiner.

Denne fokus på kvalitet betyder, at du kan nyde garanti på alle UNIG LUX og LUX+ produkter i op til 3 år samt alle PREMIUM produkter i op til 5 år.

 

Udover vores eget UNIG-sortiment er vi også autoriserede forhandlere af Kvadrat, VELUX og Faber gardiner samt Somfy-dele.

 

UNIGgardin forhandler Kvadrat gardinerUNIGgardin forhandler Faber gardiner UNIGgardin er forhandler af VELUX gardiner UNIGgardin er forhandler af Somfy

 

Din oplevelse er den vigtigste!

Vi vil rigtig gerne sælge dig et af vores gardiner. Det er der ingen tvivl om. Men vi vil ikke gøre det for en hver pris. Det er vigtigt, at du husker UNIGgardin som en god og ærlig butik, hvor du har lyst til at handle igen.

Vi ved godt, at vi også kan lave en fejl fra tid til anden. Det har vi valgt at sige højt - også til vores kunder. Så hvis du oplever noget som du mener er forkert, så kontakt os, så finder vi helt sikkert en løsning.

Du kan se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

UNIGgardiner på Trustpilot
 

 

Råd og vejledning

Hvis du har behov for et godt råd eller har spørgsmål inden du skal bestille, så kan du altid kontakte os på telefon, chat eller e-mail.

 

God forretningsskik

Vi gør meget ud af at gøre tingene ordentligt. Det betyder, at vi til enhver tid overholder gældende lovgivning.

 

UNIGgardin er godkendt af E-mærket.

E-mærket er din garant for, at vi overholder gældende regler og love. Klik evt. på logoet for at læse mere om E-mærket.

UNIGgardin er godkendt til e-mærket

UNIGgardin er medlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel).

Klik på logoet for at læse mere om FDIH.

UNIGgardin er medlem af FDIH

UNIGgardin har indløsningsaftale med bl.a. NETS

UNIGgardin har indløsningsaftale med bl.a. NETS og bruger bl.a. SSL krypteret betalingsløsninger.

UNIGgardin er godkendt af nets

UNIGgardin støtter IngenCO2

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Vi skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er vi med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.

 

 


Vores adresse

UNIGgardin A/S

Lindholm Havnevej 27, 1

5800 Nyborg

Cvr: 29788502

Telefon: 70202255

info@uniggardin.dk


Cookies politik