UNIG BASIC er vores eget mærke i klassiske gardiner og solafskærmning, som er produceret med anerkendte kvalitetssystemer, tilpasset til dine mål, sammensat efter dine ønsker til en konkurrencedygtig pris. UNIG BASIC er vores serie af klassiske rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner og persienner.

UNIG LUX er vores mærke indenfor såvel klassiske som specielle gardiner og solafskærmning, produceret med gennemtestede systemer af høj kvalitet og nyeste teknologi, helt efter dine ønsker til din boligindretning. UNIG LUX har en flot finish og tilbyder mange modeller til specielformede vinduer. UNIG LUX serien tilbyder rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, persienner af aluminium og træ, insektnet, foldegardiner, stofgardiner samt udendørs solafskærmning.

Faber er et danskproduceret mærke, gennem mere end 100 år, af høj kvalitet og skandinavisk design indenfor rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner og persienner. Gardiner fra Faber skræddersys efter dine mål. Hos Faber arbejdes der løbende på at opdatere design og teknologi for at sikre langtidsholdbare gardiner.

VELUX gardiner og solafskærmning, produceret i Danmark, er elegante løsninger til VELUX ovenlysvinduer, som er konstrueret, så de passer nøjagtig til de forskellige typer af vinduer og lader mest muligt dagslys slippe ind, når de ikke er i brug. VELUX tilbyder solafskærmning og gardinløsninger indenfor rullegardiner, plissegardiner, persienner og foldegardiner.

Hvis du ønsker at styre solafskærmning og gardiner fra afstand, er en motor løsningen. Vi tilbyder Somfy og Coulisse motorer, som er markedets bedste motorstyringssystemer til styring af dit rullegardin, plissegardin, persienne eller lamelgardin. Coulisse er et prisvenligt og pålideligt system til et mindre antal gardiner. Somfy er et godt valg, når flere forskellige enheder skal kunne styres på hver deres måde. Læs mere om vores motorer i vores guide til gardiner med motor.