UNIG logo

UNIG BASIC er vores eget mærke i klassiske gardiner og solafskærmning, som er produceret med anerkendte kvalitetssystemer, tilpasset til dine mål, sammensat efter dine ønsker til en konkurrencedygtig pris. UNIG BASIC er vores serie af klassiske rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner og persienner.

UNIG logo

UNIG LUX er vores mærke indenfor såvel klassiske som specielle gardiner og solafskærmning, produceret med gennemtestede systemer af høj kvalitet og nyeste teknologi, helt efter dine ønsker til din boligindretning. UNIG LUX har en flot finish og tilbyder mange modeller til specielformede vinduer. UNIG LUX serien tilbyder rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, persienner af aluminium og træ, insektnet, foldegardiner, stofgardiner samt udendørs solafskærmning.

UNIG PREMIUM er indbegrebet af innovation, kvalitet og stil. Med UNIG PREMIUM tilbyder vi vores kunder den højeste kvalitet på markedet med en bred vifte af modeller, farver og materialer indenfor moderne solafskærmning på mål. I vores UNIG PREMIUM sortiment finder du bl.a. markedets bedste og mest innovative løsninger, altid med sikkerhed, brugervenlighed og æstetik som topprioritet. UNIG PREMIUM er det rigtige valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der søger kreative, originale og nyskabende løsninger, når boligdrømmene skal opfyldes.

Faber logo

Faber er et danskproduceret mærke, gennem mere end 100 år, af høj kvalitet og skandinavisk design indenfor rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, panelgardiner og persienner. Gardiner fra Faber skræddersys efter dine mål. Hos Faber arbejdes der løbende på at opdatere design og teknologi for at sikre langtidsholdbare gardiner.

Velux logo

VELUX gardiner og solafskærmning, produceret i Danmark, er elegante løsninger til VELUX ovenlysvinduer, som er konstrueret, så de passer nøjagtig til de forskellige typer af vinduer og lader mest muligt dagslys slippe ind, når de ikke er i brug. VELUX tilbyder solafskærmning og gardinløsninger indenfor rullegardiner, plissegardiner, persienner og foldegardiner.

Chat med os