Rullegardin med screen stof fra UNIGgardin

Rullegardin med screen stof er designet med et specialsyet transparent stof, som modvirker genskin uden at lukke lyset ude eller begrænse udsynet. Rullegardin med screen stof er et oplagt valg til stuer og arbejdsværelser og et absolut must i kontorbygninger, hvor gardinerne er med til at forbedre indeklimaet. Vores rullegardiner med screen stof fås i mange forskellige farver og kan skræddersyes til dine unikke behov.

Rullegardin med screen stof er et gennemtestet kvalitetsprodukt. Til produktionen bruger vi udelukkende de bedste komponenter fra Bethin og forstærkede beslag/ophæng i metal. Det forlænger holdbarheden betragteligt og sikrer, at rullegardinet hænger lige så flot om fem år, som det gør, når du hænger det op.

Alle gardiner skal naturligvis gennemgå en streng kvalitetskontrol før afsending. Det sikrer dig den bedste oplevelse med dit rullegardin med screen stof.

Hvad er screen stof - og hvorfor er det smart?

Jo, forestil dig, at det er en dejlig sommerdag, hvor solen skinner udenfor. Det er en af de dage, hvor du kan sidde og kigge ud af vinduerne på kontoret, sippe til morgenkaffen og bare glæde dig over livet - fuld af energi og lyst til at komme i gang med dagens arbejde. Men selvom sollyset er dejligt, giver det, desværre, ikke de bedste arbejdsbetingelser. Du finder nemlig hurtigt ud af, at du ikke kan se en disse på computerskærmen; der er genskin fra computerskærmen som tvinger dig til at knibe øjnene sammen. En sikker opskrift på hovedpine og en træls arbejdsdag. Altså bliver nødt til at trække de tunge gardiner for, indtil solen står højere på himlen. Super ærgerligt, for naturligt lys er ikke bare mere økonomisk - det er også ekstremt vigtigt for det gode indeklima og dermed arbejdsevnen og trivslen på arbejdspladsen. Derfor er vores rullegardin med screen stof et af vores mest populære og bedst sælgende modeller til kontorer, restauranter, institutioner m.fl..

Screen stoffet fungerer således, at det er gennemsigtigt under belysning. Om dagen, når solen skinner, kan man derfor se ud gennem gardinerne - men ikke ind. Det betyder dog også, at man om aftenen, når det er mørkt udenfor og lyst indenfor, kan kigge ind, men ikke ud.

Private bør derfor supplere deres rullegardin med screen stof med andre gardiner til brug om aftenen og om natten.

Få skræddersyet et rullegardin med screen stof, der matcher dine behov

Alle mennesker er forskellige, og alle mennesker har forskellige ønsker og behov - også til gardiner. Derfor giver vi dig mulighed for at designe dit rullegardin med screen stof, præcis som du ønsker det (det gør vi med alle gardiner), så du kan være sikker på, at gardinet passer 100 pct. til dine mål og har det æstetiske udtryk, du drømmer om.

Læs meget mere om rullegardin med screen herunder og husk at bestil gratis stofprøver.

GRATIS STOFPRØVER

1. Produktbeskrivelse

UNIG Rullegardin med screen stof er et eksklusivt rullegardin som er produceret med sans for detaljen. UNIG Rullegardin med screen stof er produceret med Benthin komponenter, som i dag er kendt som markedsledende af komponenter til rullegardiner. Bl.a. er ophæng/beslag i en kraftig og yderst solid kvalitet, som sikre en lang levetid. Beslaget er i metal og der medfølger en dækkappe til beslaget i plastik. Du får altså den absolutte topkvalitet når du vælger et UNIG Rullegardin med screen stof. Som med alle UNIG gardiner, så kan du selv designe dit gardin præcis som du ønsker og præcis efter dine mål. På alle UNIG med screen stof produkter giver vi 3 års garanti. UNIG rullegardin med screen stof gennemgår en kvalitetskontrol inden de bliver afsendt, hvilket er din garanti for et rullegardin i høj kvalitet. Alle UNIG med screen stof gardiner er kendetegnet ved det lille grønne påsyede logo. 

UNIG Rullegardin LUX

 • Benthin system
 • Forstærket og mere stabile aluminiumsrør
 • Stærke metalbeslag
 • Stort udvalg af dessiner
 • Streng kvalitetskontrol
 • 3 års garanti
 • Stærke metalbeslag
 • 5 kantede underliste i aluminium
 • Matchende plastikkæde og underliste samt beslag
 • Forstæket og mere stabile rør
 • Tilpasset rørstørrelse på forskellige modeller
 • Kædetræk med tilpasset betjeningshøjde
 • Almindeligt eller omvendt oprul
 • Udsplndte modeller, profil, kassette (rund/firkantet), kassette til glasliste og minikassette
 • Fjedertræk
 • Motorstyring
 • Afsluttende tunge
 • Metalkæde
 • Børnesikkerhed
 • Vinkelbeslag for bedre montering i karmen
 • Vægtlod til at holde betjeningskæden stabil
Genskin: UNIG Rullegardin med screen stof fås med væv på bagsiden, der er velegnet til at modvirke genskiv i TV og computerskærme uden at lukke lyset ude eller begrænse udsynet. 

Som hjælp har vi angivet følgende egenskaber ved stoffet:

Refleksion: Noget af lyset vil blive reflekteret, når det rammer stoffet.
Transmission: Noget af lyset vil passere gennem stoffet. Dette er den del af lyset, der kommer ind i rummet.
Absorption: Resten af lyset vil blive absorberet af stoffet.

2. Tekniske informationer
Rullegardin med screen stof fremstilles med bredder fra 15-300 cm og højder fra 10-400 cm. Der vil ikke være samlinger i stoffet, mendre bredden eller højden overstiger 165 cm. De mål du bestiller, er de mål, som det færdige gardin vil have (inkll. beslag og evt. kædetræk). Fra ydersiden af det ene beslag til ydersiden af det andet beslag.
Ved bredde < 220 cm er rørstørrelsen 27 mm. (Mørklægning stof < 180 cm). 
Ved bredde > 220 cm er rørstørrelsen 32 mm.
Ved højde > 250 cm er rørstørrelsen 32 mm.
(Ved forskellige rørstørrelser på én ordre, laves alle rullegardiner på 32 mm rør. Alle gardiner med fjedertræk laves altid på 27 mm rør.)
Beslag til rullegardin fjeder/kædetræk: B 40mm H 35mm D 25mm
Dækkapper til beslag/kædetræk måler : B 55mm, H 72mm, D 15mm  
Dækkapper til beslag/fjedertræk : B 43mm, H 50mm, D 30mm
Underlisten har en bredde på 15 mm og en højde på 20mm.
Fjedertræk anbefales IKKE til smalle og høje gardiner, da det øger risikoen for, at gardinet ruller skævt. Som tommelfingerregel skal breddemålet altid udgøre mere end 25 pct. af breddemålet for at undgå skæv oprulning.
Max 200cm bred
Max 200cm højde ved fjedertræk
Max 300cm højde ved kædetræk
Kassette profil er i farverne: Hvid, Sølv/alu, Sort, Brun
Profiler til rullegardiner
3. Opmåling

Rullegardin med screen stof fremstilles med bredder fra 15-300 cm og højder fra 10-400 cm. Der vil ikke være samlinger i stoffet, mendre bredden eller højden overstiger 165 cm. De mål du bestiller, er de mål, som det færdige gardin vil have (inkll. beslag og evt. kædetræk). Fra ydersiden af det ene beslag til ydersiden af det andet beslag.
 Breddemål Rullegardin

Sådan skal du måle op, hvis rullegardinet skal monteres i en karm:

 1. Du måler bredden på vinduet to steder, tager det mindste mål af disse to mål. Så trækker du 0,5 cm fra dette og hermed har du bredden.

 2. Du måler højden på vinduet to steder og vælger det største af disse mål. Hermed har du højden. Her skal du ikke fratrække noget. Vi sørger til gengæld for at ligge ekstra stof på rullen, så det fint dækker røret. Pas på – et rullegardin må aldrig rulles helt ud

Sådan skal du måle op, hvis rullegardinet skal monteres uden på karmen. Denne opmåling er vejledende, da vi anbefaler at stofbredden dækker hele vindueskarmen og det færdige breddemål er tilstrækkeligt til at beslagene kan monteres uden for vinduesåbningen. Ønsker du at stoffet skal være bredere end vores anbefaling, skal de 6 cm i tillæg øges til det ønskede:

 1. Du måler bredden på vinduet to steder og tager det største af disse to mål, ligger 6 cm i tillg til dette og hermed har du breddemålet. Ønsker du at stoffet skal dække mere, øges tillægget fra 6 cm til x cm så stoffet dækker vinduesånbningen.

 2. Du måler højden på vinduet to steder og vælger det største af disse mål. Hermed har du højden. Vi sørger for at ligge ekstra stof på rullen, så det fint dækker røret. Pas på – et rullegardin må aldrig rulles helt ud

4. Montering

- Skruetrækker
- Målebånd
- Evt. boremaskine 

1.21 Rullegardin med fjedertræk1.22 Rullegardin med kædetræk  
1.24 Rullegardin type 3/3B1.25 Rullegardin type 4/4B
1.26 Rullegardin 5/5B1.27 Rullegardin LUX
1.29, 1.30, 1.31 Rullegardin til tagvinduer1.51 Rullegardin med fjeder
1.52 Rullegardin med frontprofil1.53 Rullegardin med kæde eller snor
 1.54 Rullegardin i kassette 1.55 Rullegardin med motor

Opstramning/udskiftning af fjeder


Tilslutning af motor


Justering af rullegardin


Rullegardin vil ikke rulle op

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 22 55, eller via vores livechat, hvis du har spørgsmål - vi glæder os til at hjælpe!


Cookies politik