Nyd sommeren under markisen

UNIG tilbyder markiser i flere udgaver. På billedet har kunden valgt UNIG markise LUX XL. Det er en hellukket markise i en robust konstruktion. Kassetten er grålakeret og dugen er grå.Markisen tilbydes med flere styringsmuligheder. Fra manuel betjening til motor med tilvalg af fjernbetjening og vindvogter.    
Læs mere

Lux markise til altanen

UNIGs Lux markise er særlig velegnet til altaner og mindre terrasser. Den slanke hellukkede kassette giver et elegant og enkelt udseende. Kunden har valgt en hvid dug farve U6007, som er med til at give et ekstra let udtryk. Markisen på billedet er med motor men kan også leveres med manuel betjening. Hældningen på markisen justeres let på en lille justeringsskrue, som er placeret i begge sider af markisen.
Læs mere

Ny markise monteret hos en glad og tilfreds kunde

I går monterede vi endnu en markise hos en af vores kunder.Kunden havde valgt en UNIG markise LUX med en bredde på 325cm. Dugen (stoffet) er den populære U6000 - Mørk grå. Denne dug er speciel populær fordi den ikke giver genskin og sikre en behagelig skygge. UNIG Markise LUX er kendetegnet ved at have nogle kraftige "arme" som sikre en høj kvalitet og en lang levetid på markisen. Som det kan ses på billederne, så er markisen monteret direkte på væggen med almindelige vægbeslag. Markisen er her indstillet til en meget lav hældning på kun ca. 15 grader.Du kan se hele vores markise sortiment her > Her finder du også vindsejl og faldarmsmarkiser.
Læs mere

Nyd solen under en markise

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Sommer betyder mere tid udenfor og dermed også mere tid ude i solen. De fleste elsker solen og nyder at være ude. Selvom solen er dejlig, så er det også vigtigt, at kunne være i skyggen. Mange mennesker bruger en parasol eller en markise i deres have til at sikre sig en god plads i skyggen. Når du vælger en ny markise så er der flere ting du skal huske at forholde dig til.Hvor skal markisen sidde? De fleste vælger at sætte markisen på en husvæg over en dør eller et vindue. Det er vigtigt, at huske at stortset alle markiser skal monteres så højt som muligt, for at sikre at markisens udhæng kan have et fald, fra væggen og ud. Normalt skal man minimum have 190cm fra markisen yderste underliste ...
Læs mere
    Cookies politik