Mørklægning,mørklægning, mørklægning

Hos Uniggardin finder du et stort udvalg af løsninger inden for mørklægning.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller.Rullegardiner er den enkle løsning. Rullegardiner kan suppleres med kassetter og sidelister for ekstra mørklægning.Lamelgardiner med mørklægning egner sig godt til store vinduespartier.Stofgardiner med mørklægning har foruden den lysdæmpende virkning også en god indvirkning på akustikken i rummet.
Læs mere

Rullegardiner med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan motorisering af gardinerne være løsningen. På billedet er gardinerne højt placeret. Her har kunden valgt mørklægningsrullegardiner med motor og fjernbetjening. Strømmen leveres fra et batterirør og kan tilsluttes uden at kontakte en elinstallatør. Rullegardinet er af mærket Faber i dessin 5532. Under UNIG Lux og UNIG Basic rullegardiner kan du se alternative muligheder.
Læs mere

Faber persienner

Fabers persienner er kendetegnet ved at være meget robuste. Lamellerne i aluminium er stærke og fleksible, når de udsættes for tryk. Drejemekanismen som styrer vinklingen af lamellerne betjenes let med en drejestang. Ved dørene er persiennerne monteret med wirestyr/sidestyr. På de viste billeder er det farve 609A hvid.
Læs mere

Mørklægningsrullegardin med sidelister

Mørklægningsrullegardiner monteret i kassetter og med sidelister hjælper effektivt mod lysindfald. Det viste rullegardin er fra Unig farve 1311 offwhite. Kassette og sidelister er i hvidlakeret aluminium.Vær særlig opmærksom på skævheder i lysningen/nichen ved opmåling af disse typer rullegardiner.
Læs mere

Rullegardiner til høje vinduer

Rullegardiner monteret i høje vinduer over 200cm kræver ofte en bredde over 80cm for at undgå, at rullegardinet ruller skævt. Når rullegardinerne ikke er i brug, er de meget diskrete.Rullegardiner er kort sagt enkel og effektiv solafskærmning. På billederne ses Faber farve 5132 Clio Hvid og hvide Unig rullegardiner farve U1310.
Læs mere
    Cookies politik