UNIG Gardiner

Med stofgardiner kan du skabe en hyggelig stemning i rummet. Stofgardiner er også isolerende og har en god indvirkning på lyden i rum med hårde og glatte overflader.På billederne har kunden valgt lyse gardiner med struktur i farve U4340. Du kan se mere om stoffet på nedenstående link.https://www.uniggardin.dk/gardiner/331-unig-gardin-london-ensfarvet/7409-creme-u4340?search_query=U4340        
Læs mere

Kom efteråret i møde..

Trækronernes gyldne toner og den kølige efterårsvind minder os om, at det atter er tid til at trække indendøre.Stofgardiner kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Både de lettere stoffer samt de tungere og grovere vævede. Med de mørke og grove stoffer, som også anvendes på hoteller, kan du give din egen bolig lounge-stemning.Det lyse stof er U4340 og det mørke stof er U4343.          
Læs mere

Skab hygge med gardiner

Unig sælger også traditionelle gardiner. Gardiner kan skabe en hyggelig atmosfære i rummet. I moderne hjem med mange hårde overflader kan gardiner i mange tilfælde forbedre lydforholdene. På billederne er vist U4390 som gardinstof med matchende Unig rullegardiner i farve U1220.
Læs mere

Klassiske gardiner

UNIGgardin sælger også stofgardiner. Ensfarvede halvtransparente gardiner også kaldet flagdug er et populært valg. De er neutrale og klassiske i deres udtryk og er lette at behandle med hensyn til vask. På billedet er gardinerne monteret med smalt rynkebånd 33mm på en hvidlakeret gardinstang. Farven på stoffet er U4300.
Læs mere
    Cookies politik