Minikassette til UNIG Lux rullegardin

Til mindre vinduer og nicher kan rullegardiner monteret i minikassette være en god løsning.På billederne er rullegardinet valgt i sort mørklægning G1320 med alu-farvet kassette og sidelister. Du kan se mere på linket.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14284-sort-morklaegning-g1032Systemet dæmper lyset rigtig godt, men der vil kunne anes lyssprækker.
Læs mere

Tid til mørklægning

Som beskrevet tidligere på bloggen, finder du et bredt udvalg af mørklægningsgardiner hos UNIGgardin.Stofgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner og rullegardiner med kassette og sidelister.Der findes en gardinløsning til de fleste behov for mørklægning, uanset om det drejer sig om børneværelser, soveværelser, møderum eller laboratorier.Brug søgeordet "mørklægning" og lad dig inspirere på bloggen og på hjemmesiden.Mørklægningsplisségardin i farve U2321 koksgrå duette mørklægning model M415 UNIG Lux mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister med børster. Du kan se mere på linket og beregne pris.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14281-antracit-g1033?search_query=G1033
Læs mere

Mørklægning

Med et plisségardin fra UNIG er du sikret en pæn og effektiv mørklægning.Plisségardinets opbygning gør det muligt at minimere lyssprækkerne i top, bund og sider.På billederne har kunden valgt UNIG Lux plissé med hvid duette mørklægning U2317. Tonen er let lysegrå. Der er flere informationer om stoffet på linket nedenfor.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317 Plisségardinet er valgt i model M200 med kædetræk. Modellen er velegnet til brede og høje vinduer (max 260cm højde).     
Læs mere

Rullegardin med monteringsprofil

Både UNIG Basic og UNIG Lux rullegardiner kan bestilles med monteringsprofil.Rullegardinet leveres færdigsamlet     og profilen skal blot fastgøres i væg eller loft med de tilhørende clips.På billedet er rullegardinet med omvendt oprul, så stoffet lettere kan passere forbi beslag og håndtag.Rullegardinet er et UNIG Lux mørklægning i offwhite med kædetræk og løbegang.
Læs mere

Mørklægning

Hos UNIGgardin finder du et stort udvalg i solafskærmning og mørklægning. Skal det være rigtig mørkt kan et mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister være løsningen.UNIG Lux rullegardin findes i flere farver.På billederne har kunden valgt sort mørklægning med sortlakeret kassette og sidelister. Som tilvalg kan vælges sidelister med børster.      
Læs mere

Mørklægning,mørklægning, mørklægning

Hos Uniggardin finder du et stort udvalg af løsninger inden for mørklægning.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller.Rullegardiner er den enkle løsning. Rullegardiner kan suppleres med kassetter og sidelister for ekstra mørklægning.Lamelgardiner med mørklægning egner sig godt til store vinduespartier.Stofgardiner med mørklægning har foruden den lysdæmpende virkning også en god indvirkning på akustikken i rummet.
Læs mere

UNIG Lux mørklægningsrullegardin

Mørklægning kan udføres i flere produkter. Et at de mest anvendte er mørklægningsrullegardiner. Rullegardinet kan monteres i kassette med sidelister for at opnå ekstra god afskærmning. På billedet har kunden valgt UNIG Lux mørklægningsrullegardin i offwhite med hvid kassette og sidelister. Rullegardinet betjenes med kædetræk.
Læs mere

Mørklægningsrullegardiner fra UNIG holder lyset ude

Når vinduerne er høje eller brede kræves der rullegardiner i ekstra god kvalitet. UNIG kan producere rullegardiner på 42mm alu-rør med robuste kædetræk. På billederne har kunden valgt en mørkegrå mørklægning med alu-kæde og sølvfarvet underliste. Gardinerne danner en flot kontrast til de hvide vægge. Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner Mørklægningsgardiner fra UNIG - Her som Rullegardiner
Læs mere

Duette mørklægningsplissé

Duette plisségardiner eller dobbelte plisségardiner giver mulighed for ekstra god mørklægning, da der ikke er synlige huller i stoffet hvor snorene er. På billederne er det Unig plissé farve U2316 antracit Duette. Kunden har valgt den udspændte model M415, som også giver mulighed for at betjene gardinerne nedefra og op. Gardinerne er valgt med sorte lister, som matcher de mørkegrå toner i stoffet.
Læs mere

Mørklægning med rullegardin

Mørklægningsrullegardiner findes med fjeder, kædetræk og motor. Det mest anvendte er kædetræk, da det er let at justere i den ønskede position. Fjedertræk egner sig bedst til mindre vinduer. Ved høje vinduer er der større risiko for at gardinet trækker skævt med fjedertræk. Motorstyring kan være en fordel, hvor gardinerne er svært tilgængelige. På billedet ses Unig mørklægningsrullegardin farve U1311 offwhite med fjedertræk. Vær opmærksom på at fjedermekanismen ikke stopper samme sted på alle rullegardiner. Skal der hænge to eller flere rullegardiner ved siden af hinanden anbefales derfor kædetræk.
Læs mere

Mørklægningsrullegardin med sidelister

Mørklægningsrullegardiner monteret i kassetter og med sidelister hjælper effektivt mod lysindfald. Det viste rullegardin er fra Unig farve 1311 offwhite. Kassette og sidelister er i hvidlakeret aluminium.Vær særlig opmærksom på skævheder i lysningen/nichen ved opmåling af disse typer rullegardiner.
Læs mere

Rullegardiner med eller uden mørklægning ?!

Rullegardin er en populær løsning i mange værelser, rum og stuer. Når man har besluttet sig for et rullegardin i sit soveværelse, så vælger mange et rullegardin med mørklægning. Mørklægningen holder selvfølgelig lyset ude og sikre at man kan sove uforstyrret.Når man vælger rullegardiner til et køkken eller i en stue, så er det ikke altid lige til at vælge det rigtige stof. Oftest er det ikke den bedste løsning at vælge mørklægningsgardiner til en stue eller køkken, da det hindre al lys ind. Der imod vil det være bedre at vælge et stof med en medium lystæthed. Alternativ kan man også vælge et screen stof til rullegardiner. Det sikre afskærmning fra solen og sikre samtidig lys og udkig.Du kan evt. Læse ...
Læs mere

Plissé mørklægning

Mørklægningsplisségardiner findes i mange farver og modeller. Den viste model på billederne er M412 med koksgrå duette mørklægning farve U2321. Modellen justeres trinløst i den ønskede højde og giver mulighed for lysindfald, uden at der kan kigges ind udefra.
Læs mere

Velux mørklægning

Unig forhandler hele Velux sortiment af original solafskærmning til markedets bedste priser. Ved at åbne vinduet og aflæse vinduets typeskilt, er det let at finde den rette størrelse. Hvis vinduerne er højt placeret eller svært tilgængelige kan solafskærmningen leveres med solceller og fjernbetjening. På billederne ses hvide mørklægningsrullegardiner farve 1025.VELUX Mørklægning
Læs mere

Rullegardiner vælges ofte som diskret og enkel solafskærmning

Rullegardiner vælges ofte som diskret og enkel solafskærmning. Ved valg af rullegardin er det godt at være opmærksom på, i hvilken retning vinduerne vender. Sydvendte vinduer med stærk sol kræver ofte tættere stoffer. Omvendt er mørklæggende rullegardiner ofte kun nødvendige i soverum.Afhængigt af vinduets opbygning vil der komme lys ind i sider og top, selvom rullegardinet er mørklæggende. Det mørklæggende rullegardin er Unig farve U1311 og de hvide rullegardiner er U1220, som er tæt vævet men ikke mørklæggende.
Læs mere

Sov længere med mørklægningsgardiner

De lyse nætter er over os. Børnene vågner tidligt og har svært ved at falde i søvn om aftenen. Med en gardinløsning fra Unig er du sikret en bedre nattesøvn. Vi har mørklægning som rullegardin, plisségardin, lamelgardin og almindeligt stofgardin. Mørklægningsstoffet kan også bruges som foldegardin.Træk eventuelt gardinerne for i løbet af dagen når I er væk og mærk forskellen ved at sove i et rum, som ikke er blevet opvarmet af solens stråler i løbet af dagtimerne.
Læs mere

UNIG Gratis Stofprøver

Vi har 1000´vis af forskellige stoffer, farver og mønstrer. Her er et lille kig bag facaden, som illustrerer hvordan vi dagligt håndterer alle stofprøverne.  Hver dag modtager vi mange bestillinger på gratis stofprøver. De bliver pakket og sendt med posten direkte til dig. Hvis du har spørgsmål omkring vores stof, så kontakt vores kundeservice eller bestil dine gratis stofprøver her.
Læs mere

Vælg stof til gardiner

Når du vælger stof til nye gardiner er det ofte farven som afgører dit valg. Men farven er kun den en del af det, at vælge det rigtige stof. Det er nemlig lige så vigtigt, at stoffet har den evne som der kræves; lys, mørklægning, reflektion, isolering etc.Når man definere stoffet evner, så deles man oftes disse evner op i tre kategorier; Reflektion, Absorbering, Transmission. Disse tre kategorier giver samlet set et billede af hvilke evne stoffet besidder og i hvilke sammenhænge det egner sig bedst. Alle sotffer fra UNIG defineres med en % af disse kategorier. Det er med til at give dig en vurdering af stoffet evne. ReflektionProcent angiver hvor meget af lyset som bliver reflekteret og dermed ikke kommer igennem stoffet. AbsorberingProcent angiver hvor meget af lyset som bliver i stoffet. Eks. et sort stof ...
Læs mere

Sorte gardiner

Mange vælger sort, når de vælger nye gardiner. Sort fungerer godt som en kontrast til det hvide minimalistiske udtryk som er populært i de nordiske lande. I mange tilfælde giver det også rummet et løft og skaber et visuelt flot udtryk. Især sorte rullegardiner og lamelgardiner er populære. Når du vælger sorte gardiner, så skal du være opmærksom på, at sort tiltrækker varme og i mange tilfælde, så ophober varmen sig også i og omkring stoffet. Det kan altså i nogle tilfælde have den modsatte effekt end ønsket. Altså varmen bliver i rummet i stedet for ude. Når du vælger sort stof skal du altså være opmærksom på;. Reflektionen er et udtryk for hvor meget af lyset som bliver reflekteret retur når det rammer stoffet. En højere % er ensbetydende ...
Læs mere
    Cookies politik