Uniggardin Blog Homepage

Rullegardiner med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan motorisering af gardinerne være løsningen. På billedet er gardinerne højt placeret. Her har kunden valgt mørklægningsrullegardiner med motor og fjernbetjening. Strømmen leveres fra et batterirør og kan tilsluttes uden at kontakte en elinstallatør. Rullegardinet er af mærket Faber i dessin 5532. Under UNIG Lux og UNIG Basic rullegardiner kan du se alternative muligheder.

IMG_0830.JPG
Læs mere

Effektiv solafskærmning

Arbejde ved computerskærme kan være en udfordring med den lavtstående og stærke forårssol. Med et plisségardin kan du skærme effektivt mod de generende reflektioner i skærmen. På billederne er der valgt UNIG Lux plissé i hvid mørklægning farve U2444. Det hvide stof giver en diskret afskærmning og hullerne i stoffet slipper en anelse lys igennem, så det ikke føles som at sidde bag en lystæt mur.

IMG_0829.JPG

IMG_0828.JPG
Læs mere

UNIG Lux mørklægningsrullegardin

Mørklægning kan udføres i flere produkter. Et at de mest anvendte er mørklægningsrullegardiner. Rullegardinet kan monteres i kassette med sidelister for at opnå ekstra god afskærmning. På billedet har kunden valgt UNIG Lux mørklægningsrullegardin i offwhite med hvid kassette og sidelister. Rullegardinet betjenes med kædetræk.

IMG_0780.JPG

IMG_0783.JPG
Læs mere

UNIG Lux plisségardiner

Foråret er over os og behovet for at kunne regulere lys og varme stiger. Særligt i sydvendte glaspartier og udestuer kan lyset og varmen fornemmes. På billedet er der både monteret plisségardiner under taget og foran vinduerne. Under taget er plisségardinerne udspændt på wirer (model X400). Foran vinduerne er der monteret frithængende plisségardiner med kædetræk (model M200) for at undgå lange betjeningssnore. Stoffet har farvekode …
Læs mere

UNIG Lux foldegardiner

Foldegardiner er populære i rum,hvor der ønskes fleksibel afskærmning. Gardinerne fylder mindre end traditionelle gardiner til at trække for og kan alligevel være med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. På billederne har kunden valgt UNIG Lux foldegardiner med kassette og kædetræk. Stoffet er U4353.

IMG_0759.JPG

IMG_0761.JPG
Læs mere

Lyse gardiner

Gardiner til at trække for egner sig godt til moderne byggeri med rene linjer og hårde overflader. På billedet har kunden valgt hvid flagdug U4300, som er let gennemsigtig og med fin struktur. Stoffet skærmer mod direkte sol og er diskret. Det er påsyet med bredt rynkebånd i toppen. Den hvide gardinstang er monteret i loftet.

IMG_0737.JPG
Læs mere

UNIG Lux mørklægningsplisségardin

Duette mørklægningsplisségardiner fra Unig er effektive mod lys og har en god isolerende effekt. Plisségardinerne kan produceres i mange modeller og kan tilpasses mange vinduestyper. På billedet er de små gardiner model M415. Stoffet er lysegråt farve U2317. Det skrå gardin er en specialmodel som kan laves på forespørgsel. Bestil eventuelt en gardinbus på hjemmesiden.

IMG_0740.JPG
Læs mere

UNIG persienne Classic

Med sine mange indstillingsmuligheder er persiennen stadig populær. På billederne har kunden valgt Unig Classic persienne i mat hvid med 25mm lamelbredde. Persiennen er tilvalgt med kædetræk for at undgå lange snore. Persiennen har wirestyr så den bliver holdt tæt på glasset.

IMG_0718.JPG

IMG_0716.JPG
Læs mere

Lamelgardiner til store vinduer

Ved meget brede og høje vinduespartier kan lamelgardiner være en god løsning. Lamelgardinet giver mange indstillingsmuligheder. Til det store vinduesparti på billedet har kunden valgt hvide Unig lamelgardiner i 89mm lamelbredde med farvekoden U1220. Lamellen skærmer godt uden at mørklægge.

IMG_0708.JPG
Læs mere
Cookies politik