Plisségardiner til ovenlysvinduer.

I udestuer, orangerier og bygninger med ovenlysvinduer kan der være behov for vandret solafskærmning.Plisségardiner kan ofte anvendes. Modellen som oftest bruges er X400. Plisségardinet er udspændt med wirer og betjenes med et greb og eventuelt en betjeningsstang.Alternativt kan gardinet betjenes med snoretræk eller motoriseres.På billederne er der anvendt det lyse mørklæggende duettestof U2317, som også har en god isolerende virkning.Du kan se mere om gardinet og beregne en pris på linket.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317
Læs mere

Mørklægning med plisségardin

Plisségardiner findes i mange typer og modeller.Hos UNIGgardin finder du også et udvalg af de tolags Duette stoffer. På billedet har kunden valgt koksgrå U2321 mørklægning. Følg linket og se mere om modeller og priser.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10620-koksgra-duette-u2321?search_query=U2321Stoffet er monteret med sølvfarvede alu-lister og snoretræk model M100.Stoffet er 100% mørklæggende men effekten er meget afhængig af vinduets opbygning. De fleste vil opleve, at der er en lille lyssprække i top, bund og sider, som det også fremgår af det sidste foto.
Læs mere

Tid til mørklægning

Som beskrevet tidligere på bloggen, finder du et bredt udvalg af mørklægningsgardiner hos UNIGgardin.Stofgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner og rullegardiner med kassette og sidelister.Der findes en gardinløsning til de fleste behov for mørklægning, uanset om det drejer sig om børneværelser, soveværelser, møderum eller laboratorier.Brug søgeordet "mørklægning" og lad dig inspirere på bloggen og på hjemmesiden.Mørklægningsplisségardin i farve U2321 koksgrå duette mørklægning model M415 UNIG Lux mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister med børster. Du kan se mere på linket og beregne pris.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14281-antracit-g1033?search_query=G1033
Læs mere

Plisségardiner med varmereflekterende bagside

Plisségardiner kan være effektive mod det stærke sollys og diskrete, når de er trukket sammen.På billederne er det UNIG Lux plissé i en tætvævet lys tone U2722 hvid. Stoffet har en let blank bagside, som reflekterer sollyset og reducerer opvarmningen af rummet.Gardinerne er valgt med snoretræk, model M100, hvide lister og med vinkelbeslag til montering på trærammerne.På linket nedenfor kan du læse mere om plisségardinet.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/51-unig-plissegardin/10818-hvid-u2722?search_query=2722        
Læs mere

Plisségardiner til forsatsvinduer.

De smalle rammer omkring forsatsruder, kan give udfordringer, når en velegnet gardinløsning skal findes.Derudover er det vigtigt at være opmærksom på at vinduerne oftest åbner indad.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller. De kan monteres direkte på rammen omkring glasset og kan fastgøres i top og bund.På billederne har kunden valgt hvide plissé med struktur U2713.Modellen er M415, som er udspændt og med mulighed for at sænke toplisten.Du kan se mere om stoffet på linket. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10657-hvid-u2713?search_query=U2713       
Læs mere

Lamelgardin med struktur

Foruden et stort udvalg af ensfarvede stoffer findes der også flere stoffer med struktur.Det grå stof U2717 er en af disse. Stoffet fåes både som UNIG Lux plissé, UNIG Basic rullegardin og UNIG Basic lamelgardin.På billederne er lamelgardinet valgt med 89mm brede lameller og hvide skinner.Du kan se flere informationer på linket.https://www.uniggardin.dk/lamelgardiner/129-unig-lamelgardin/10642-gra-u2717?search_query=2717        
Læs mere

Duette plisségardiner

Duette plisségardiner giver en let afskærmning og et blødt lys.Plisségardinets opbygning skjuler de lodrette snore inde i stoffet.På billederne er det UNIG Lux plissé mønstret i farve U2337. Stoffet er lysegråt med let struktur. Du kan se mere om plisségardinet på linket nedenfor. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10876-duette-gra-u2337?search_query=2337 Gardinet er valgt med hvide lister og kædetræk (model M200).       
Læs mere

Mørklægning

Med et plisségardin fra UNIG er du sikret en pæn og effektiv mørklægning.Plisségardinets opbygning gør det muligt at minimere lyssprækkerne i top, bund og sider.På billederne har kunden valgt UNIG Lux plissé med hvid duette mørklægning U2317. Tonen er let lysegrå. Der er flere informationer om stoffet på linket nedenfor.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317 Plisségardinet er valgt i model M200 med kædetræk. Modellen er velegnet til brede og høje vinduer (max 260cm højde).     
Læs mere

UNIG Lux Plissé

UNIG Lux plisségardiner kan også produceres til flere af Velux vinduer. På billederne er plisségardinerne monteret på en dør samt et Velux vindue. Det kan give en fin sammenhæng i rummet, når det samme produkt monteres ved alle vinduer og døre.Stoffet er grå U2602       
Læs mere

Duette plissé

Duette plisségardiner bliver stadig mere populære.De er stabile og giver et blødt og ensartet lys uden snorhuller.På billederne er det et hvidt UNIG Lux plissé U2300.Modellen er M110 hvor toplisten kan sænkes. Plisségardinet betjenes med snoretræk.     
Læs mere

Justering af UNIG Lux Plissé

På flere af UNIG Lux Plisségardiner er det muligt at justere snorene. Der findes både modeller som M415 der er udspændt mellem to beslag i top og to beslag i bund. Disse beslag holder snorene. På modeller som M412 med en liste i top og bund er beslagene skjult inde i listen. Snorene reguleres ved at løsne de små Umbraco skruer der låser snorene. Når skruerne er løsnet kan snoren strammes eller løsnes til det ønskede punkt. Herefter strammes Umbraco skruen som låser snorene.      
Læs mere

UNIG Lux Plissé

UNIG Lux Plissé findes i et bredt udvalg af farver og typer.Foruden de kendte listefarver hvid og alu kan også sort og bronze være pænt til en bred vifte af stoffer.På de følgende billeder er der vist eksempler på plisségardiner med bronzefarvede og sorte lister.       
Læs mere

Mørklægning til døre

Døre og vinduer,der åbner indad, kan være vanskelige at mørklægge.På døre hænger afskærmningen let i vejen. På vinduer, kan det være en fordel at produktet er udspændt, så det ikke flagrer.UNIG Lux plissé findes som mørklægning og duette mørklægning. Plisségardinerne kan produceres i mange modeller.På billedet er det koksgrå duette plissé U2321. Modellen er M402. Gardinet er udspændt mellem en liste i top og bund. Gardinet kan betjenes oppefra og ned ved at føre underlisten til den ønskede position.    
Læs mere

Mørklægningsplisségardin

UNIG Lux plissé findes i mange toner og både som enkeltlags plisségardin og som dobbelt/duette plisségardin.Duette mørklægningsplisségardiner lukker mest lys ude.På billedet er det et enkeltlags plisségardin i hvid mørklægning farve U2444.Som det fremgår af billedet, vil der være lidt lysindfald i top, bund og sider samt ved hullerne omkring snorene.Denne smule lysindfald kan være en fordel på værelser og i rum, hvor man arbejder i dagtimerne og ikke har brug for fuldstændig mørklægning.   
Læs mere

Birkhøjterasserne i Farum

I forbindelse med renoveringen af boligerne i Birkhøjterasserne i Farum får vil mange forespørgsler på gardinløsninger. Særligt de skrå vinduespartier.Udspændte plisségardiner er velegnede til de skrå vinduer.Modellerne vi bruger oftest er V400 og V415.Vinduespartierne opdeles oftest i fire brede og to stk. smalle.Priserne starter ved ca. 3500kr for gardinerne. Hertil kommer eventuelt montering. På billederne er det hvide UNIG Lux duette plisségardiner U2300.       
Læs mere

Mørklægning med udsigt

Hvis du har brug for mørklægning men ønsker mange indstillingsmuligheder,   kan et plisségardin være løsningen.På billedet har kunden valgt grønne UNIG Lux mørklægningsplisségardiner farve U2451. Modellen er M415, som er udspændt og med mulighed for at sænke toplisten. Det giver mulighed for at bevare udsynet og stadig skærme for indkig. 
Læs mere

Plisségardiner til kontorer

Varmen og solen er begyndt at præge arbejdsdagene på kontoret.Med et plisségardin kan du regulere lys og varme både med åbent og lukket vindue.På billederne har kunden valgt grå UNIG Lux Plissé farve 2076. De er tætvævede og med en blank varmereflekterende bagside.Modellen er M402.    
Læs mere

Effektiv solafskærmning

Arbejde ved computerskærme kan være en udfordring med den lavtstående og stærke forårssol. Med et plisségardin kan du skærme effektivt mod de generende reflektioner i skærmen. På billederne er der valgt UNIG Lux plissé i hvid mørklægning farve U2444. Det hvide stof giver en diskret afskærmning og hullerne i stoffet slipper en anelse lys igennem, så det ikke føles som at sidde bag en lystæt mur.
Læs mere

UNIG Lux plisségardiner

Foråret er over os og behovet for at kunne regulere lys og varme stiger. Særligt i sydvendte glaspartier og udestuer kan lyset og varmen fornemmes. På billedet er der både monteret plisségardiner under taget og foran vinduerne. Under taget er plisségardinerne udspændt på wirer (model X400). Foran vinduerne er der monteret frithængende plisségardiner med kædetræk (model M200) for at undgå lange betjeningssnore. Stoffet har farvekode U2452.
Læs mere

Sort og hvid kontrast

Flere nye typer vinduesrammer leveres sortmalede. Både, plissé-, rulle- og lamelgardiner kan leveres med sorte lister og beslag/dæksler. På billederne har kunden valgt hvidt stof til plisségardinerne farve U2448 med sorte lister og beslag.
Læs mere

Unig Lux plisségardiner

Plisségardiner egner sig godt til både smalle og brede vinduer. Ved brede vinduer kan det være en fordel at plisségardinerne har kædetræk. De er lette at betjene og enkle at parkere i samme højde. På billedet har kunden valgt hvide gardiner farve U2450 med hvide lister og kædetræk.
Læs mere

Unig mørklægningsplisségardiner

Har du brug for effektiv, diskret og fleksibel mørklægning er Unig Duette mørklægningsplissé et oplagt valg. Særligt i hjørnevinduer kan plisségardinerne placeres, så de lukker godt af for lysindfaldet. På billederne er det hvide Unig Duette mørklægningsplissé farve U2317. Modellen er M100 med snoretræk.
Læs mere

Unig plisségardiner

Plisségardiner med struktur er også en del af Uniggardins kollektion. På billederne har kunden valgt farve U2448 hvid. Stoffet har en god tæthed og en let blank bagside. Den blanke bagside er med til at øge reflektionen af varme. Den viste model er M100 med snoretræk og hvide lister. Valget af opsætningsbeslag afhænger af om gardinet skal monteres i loft (loftbeslag) eller på karm (vægbeslag).
Læs mere

To-vejs plissegardiner - Udspændte plissegardiner

Når du ønsker variabel solafskærmning og samtidig ønsker at skærme for indkig udefra er plisségardiner et populært valg. Modellerne M415 og M412 er udspændte og giver mulighed for at betjene gardinerne nedefra og op så der lukkes lys ind foroven men skærmes for indkig udefra. På billederne er plissegardinerne monteret i en stue mod vejen samt i entrédøre. De viste UNIG plissegardiner er i farve U2170 offwhite og modellen er M415, som ikke har en fastmonteret liste i top og bund. Plissegardiner som er udspændte (up and down) Plissegardiner som er udspændte (up and down) Plissegardiner som er udspændte (up and down)
Læs mere

Duette mørklægningsplissé

Duette plisségardiner eller dobbelte plisségardiner giver mulighed for ekstra god mørklægning, da der ikke er synlige huller i stoffet hvor snorene er. På billederne er det Unig plissé farve U2316 antracit Duette. Kunden har valgt den udspændte model M415, som også giver mulighed for at betjene gardinerne nedefra og op. Gardinerne er valgt med sorte lister, som matcher de mørkegrå toner i stoffet.
Læs mere

Plisségardiner med mønstre

Plisségardiner findes i mange farver og tætheder. Hos Uniggardin findes de også med mønstre. Det viste billede med blomster på hvid bund er Unig plissé farve U2445 monteret som frithængende plissé med snoretræk model M100. De to pink gardiner med grafisk print, er Unig plissé farve U2700 monteret som udspændt plisse med fast liste i top og bund model M412.
Læs mere

Plissé mørklægning

Mørklægningsplisségardiner findes i mange farver og modeller. Den viste model på billederne er M412 med koksgrå duette mørklægning farve U2321. Modellen justeres trinløst i den ønskede højde og giver mulighed for lysindfald, uden at der kan kigges ind udefra.
Læs mere

Solafskærmning på plasticvinduer

Vinduer med rammer af PVC eller plastic kan være en udfordring når det kommer til solafskærmning. Med specielle klembeslag kan solafskærmningen fastgøres uden at efterlade skruehuller i vinduesrammen. Beslagene strammes omkring vinduesrammen med en lille skrue og kan let fjernes igen.De viste plisségardiner er UNIGs U2000 hvid og hvid mørklægningsplissé U2444 også fra Unig.
Læs mere

Sov længere med mørklægningsgardiner

De lyse nætter er over os. Børnene vågner tidligt og har svært ved at falde i søvn om aftenen. Med en gardinløsning fra Unig er du sikret en bedre nattesøvn. Vi har mørklægning som rullegardin, plisségardin, lamelgardin og almindeligt stofgardin. Mørklægningsstoffet kan også bruges som foldegardin.Træk eventuelt gardinerne for i løbet af dagen når I er væk og mærk forskellen ved at sove i et rum, som ikke er blevet opvarmet af solens stråler i løbet af dagtimerne.
Læs mere

Når vinduet åbner indad

Både vinduer og døre, som åbner indad, kan give udfordringer, når du skal vælge gardinløsning. Vær opmærksom på, hvor meget plads der er mellem vinduets yderste ramme og den ramme omkring glasset som åbner. Produkter som rullegardiner, plisségardiner og persienner egner sig ofte til montering direkte på den ramme der åbner. Lamelgardiner og stofgardiner egner sig derimod oftest bedst til montering på faste rammer. Hvor det er nødvendigt, kan man kombinere to produkttyper i samme vinduesparti. Flere stoffer fra UNIGs kollektion findes både som lamelgardiner, panelgardiner og rullegardiner. Stoffet på det viste billede er U1220.
Læs mere

UNIG Gratis Stofprøver

Vi har 1000´vis af forskellige stoffer, farver og mønstrer. Her er et lille kig bag facaden, som illustrerer hvordan vi dagligt håndterer alle stofprøverne.  Hver dag modtager vi mange bestillinger på gratis stofprøver. De bliver pakket og sendt med posten direkte til dig. Hvis du har spørgsmål omkring vores stof, så kontakt vores kundeservice eller bestil dine gratis stofprøver her.
Læs mere

Plissegardiner Funktionelt Design

Plissegardiner, er det ideelle til dig, der gerne vil bruge din vindueskarm til planter og pyntegenstande, uden at et gardin fylder eller vælter tingene ned, når du vil skærme for solen, eller når du vil have privatliv. Det eneste sted, et plisségardin fylder lidt, er i toppen af vinduet, hvor det er monteret på en skinne, men til forskel fra andre gardintyper fylder plissegardiner så lidt foran glasset, at du let kan have et funktionelt mørklægningsgardin uden at gå på kompromis med udseendet. Plissegardiner Hvis du gerne vil have privatliv, men ikke vil undvære solens lys når den endelig skinner, kan du med det smarte plissegardiner lave en top down- bottom up -funktion. Her kan du ubesværet åbne gardinet ovenfra, og lade lyset strømme ind i din stue, samtidig med at den nederste del af gardinet fortsat skærmer ...
Læs mere

UNIG Plissegardiner

Plissegardiner er moderne og meget populært i Danmark. Uniggardin tilbyder forskellige typer plissegardiner med mere end 200 forksellige dessinger.Du finder et bredt dækkende sortiment af plissegardiner, som ensfarvede, mønstrede og plissegardiner med mørklægning. Forneden har du en oversigt over vores modeller og stoffer. Du kan klikke på de små ikoner og se tilhørende farver og modeller.Vil du se en samlet oversigt over alle vores modeller til plissegardiner kan du klikke her: Vis samlet oversigt over modeller.https://www.uniggardin.dk/plissegardiner.php
Læs mere

Plissegardiner - Skræddersyede plissegardiner efter mål

Vil du gerne have plads til andre ting i vindueskarmen udover dit gardin, kan et plissegardin være en rigtig god løsning. Med plissegardiner får du et gardin som ikke fylder meget og alligevel fås i så bredt et udvalg, at du altid kan finde et, som passer til din stil.Vi fører et udvalg af plissegardiner, der er fra Faber, Velux og Unig. Bare fra Unig er der over 150 forskellige dessiner. Det er virkelig med til at give dig noget at vælge imellem. Derfor er vi også sikker på at du ikke går forgæves, når du vælger at købe dit plissegardin her. Har du spørgsmål om hvilket plissegardin du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig.More info
Læs mere
    Cookies politik