Uniggardin Blog Homepage

Mørklægning,mørklægning, mørklægning

Hos Uniggardin finder du et stort udvalg af løsninger inden for mørklægning.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller.Rullegardiner er den enkle løsning. Rullegardiner kan suppleres med kassetter og sidelister for ekstra mørklægning.Lamelgardiner med mørklægning egner sig godt til store vinduespartier.Stofgardiner med mørklægning har foruden den lysdæmpende virkning også en god indvirkning på akustikken i …
Læs mere

Rullegardiner med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan motorisering af gardinerne være løsningen. På billedet er gardinerne højt placeret. Her har kunden valgt mørklægningsrullegardiner med motor og fjernbetjening. Strømmen leveres fra et batterirør og kan tilsluttes uden at kontakte en elinstallatør. Rullegardinet er af mærket Faber i dessin 5532. Under UNIG Lux og UNIG Basic rullegardiner kan du se alternative muligheder.

IMG_0830.JPG
Læs mere

Effektiv solafskærmning

Arbejde ved computerskærme kan være en udfordring med den lavtstående og stærke forårssol. Med et plisségardin kan du skærme effektivt mod de generende reflektioner i skærmen. På billederne er der valgt UNIG Lux plissé i hvid mørklægning farve U2444. Det hvide stof giver en diskret afskærmning og hullerne i stoffet slipper en anelse lys igennem, så det ikke føles som at sidde bag en lystæt mur.

IMG_0829.JPG

IMG_0828.JPG
Læs mere

UNIG Lux mørklægningsrullegardin

Mørklægning kan udføres i flere produkter. Et at de mest anvendte er mørklægningsrullegardiner. Rullegardinet kan monteres i kassette med sidelister for at opnå ekstra god afskærmning. På billedet har kunden valgt UNIG Lux mørklægningsrullegardin i offwhite med hvid kassette og sidelister. Rullegardinet betjenes med kædetræk.

IMG_0780.JPG

IMG_0783.JPG
Læs mere
Cookies politik