Rullegardin med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan det være en komfort med et motoriseret gardin. Hos UNIG finder du et bredt udvalg af gardiner med mulighed for motorstyring.Det letteste er først at se på hvilken type gardin, der egner sig til vinduet.På linket kan du indtaste mål og se priser på et hvidt UNIG Basic mørklægningsrullegardin.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/280-unig-rullegardin-moerklaegning/20030-hvid-u7100 Når du vælger styring/betjening kan du vælge motor 12 volt med RTS. For at være klar til at bruge gardinet skal du vælge en 12v strømforsyning, et 12v solpanel eller 12v batterirør (der medfølger ikke batterier). Herudover mangler du kun en 1 kanal fjernbetjening.Når gardinet er monteret indkodes det ønskede top- og bundstop og gardinet er klar til brug.
Læs mere

Rullegardiner med motor

Når vinduerne er svært tilgængelige kan motorisering af gardinerne være løsningen. På billedet er gardinerne højt placeret. Her har kunden valgt mørklægningsrullegardiner med motor og fjernbetjening. Strømmen leveres fra et batterirør og kan tilsluttes uden at kontakte en elinstallatør. Rullegardinet er af mærket Faber i dessin 5532. Under UNIG Lux og UNIG Basic rullegardiner kan du se alternative muligheder.
Læs mere

Gardiner med motor

Når du skal sætte strøm til dine gardiner, så er der nogle ting du skal forholde dig til inden. Generelt, så skal du huske, at al strøm på 230V kræver en autoriseret elinstallatør til at tilslutte dette. Derimod kan du selv tilslutte 12V og 24V. For at kunne styre dine gardiner med en fjernbetjenings, så kræver det følgende ting: - Gardin med motor - RTS (modtager signal fra fjernbetjeningen) - Strømforsyning - Fjernbetjening Disse fire ting gør at du kan styre dit gardin (Rullegardin, Lamelgardin, Plissegardin, Persienne) med en fjernbetjening. Afhængig af dit behov, så kan nogle af disse ting være sammenbygget. Eks. så kan motoren i gardinet have indbygget RTS eller RTS og strømforsyning kan være bygget sammen. Gardin motor med eller uden RTS? For at kunne styre hvert gardin seperat, så kræves det ...
Læs mere
    Cookies politik