Plisségardiner til forsatsvinduer.

De smalle rammer omkring forsatsruder, kan give udfordringer, når en velegnet gardinløsning skal findes.Derudover er det vigtigt at være opmærksom på at vinduerne oftest åbner indad.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller. De kan monteres direkte på rammen omkring glasset og kan fastgøres i top og bund.På billederne har kunden valgt hvide plissé med struktur U2713.Modellen er M415, som er udspændt og med mulighed for at sænke toplisten.Du kan se mere om stoffet på linket. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10657-hvid-u2713?search_query=U2713       
Læs mere

Birkhøjterasserne i Farum

I forbindelse med renoveringen af boligerne i Birkhøjterasserne i Farum får vil mange forespørgsler på gardinløsninger. Særligt de skrå vinduespartier.Udspændte plisségardiner er velegnede til de skrå vinduer.Modellerne vi bruger oftest er V400 og V415.Vinduespartierne opdeles oftest i fire brede og to stk. smalle.Priserne starter ved ca. 3500kr for gardinerne. Hertil kommer eventuelt montering. På billederne er det hvide UNIG Lux duette plisségardiner U2300.       
Læs mere

Når vinduet åbner indad

Både vinduer og døre, som åbner indad, kan give udfordringer, når du skal vælge gardinløsning. Vær opmærksom på, hvor meget plads der er mellem vinduets yderste ramme og den ramme omkring glasset som åbner. Produkter som rullegardiner, plisségardiner og persienner egner sig ofte til montering direkte på den ramme der åbner. Lamelgardiner og stofgardiner egner sig derimod oftest bedst til montering på faste rammer. Hvor det er nødvendigt, kan man kombinere to produkttyper i samme vinduesparti. Flere stoffer fra UNIGs kollektion findes både som lamelgardiner, panelgardiner og rullegardiner. Stoffet på det viste billede er U1220.
Læs mere
    Cookies politik