Plisségardiner til ovenlysvinduer.

I udestuer, orangerier og bygninger med ovenlysvinduer kan der være behov for vandret solafskærmning.Plisségardiner kan ofte anvendes. Modellen som oftest bruges er X400. Plisségardinet er udspændt med wirer og betjenes med et greb og eventuelt en betjeningsstang.Alternativt kan gardinet betjenes med snoretræk eller motoriseres.På billederne er der anvendt det lyse mørklæggende duettestof U2317, som også har en god isolerende virkning.Du kan se mere om gardinet og beregne en pris på linket.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/111-unig-plissegardin-moerklaegning/10616-hvid-duette-u2317
Læs mere

Plisségardiner til forsatsvinduer.

De smalle rammer omkring forsatsruder, kan give udfordringer, når en velegnet gardinløsning skal findes.Derudover er det vigtigt at være opmærksom på at vinduerne oftest åbner indad.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller. De kan monteres direkte på rammen omkring glasset og kan fastgøres i top og bund.På billederne har kunden valgt hvide plissé med struktur U2713.Modellen er M415, som er udspændt og med mulighed for at sænke toplisten.Du kan se mere om stoffet på linket. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10657-hvid-u2713?search_query=U2713       
Læs mere

Gardiner i hjørner

Hjørnevinduer kan være en udfordring hvis du gerne vil skærme for lys og indkig. Plisségardinets opbygning giver mulighed for at minimere lyssprækken i hjørnet. På billedet er det UNIG Lux plissé i hvid farve U2000. Modellerne er M100 med snoretræk. Snoretrækkene er placeret væk fra hjørnet.
Læs mere

Solafskærmning på plasticvinduer

Vinduer med rammer af PVC eller plastic kan være en udfordring når det kommer til solafskærmning. Med specielle klembeslag kan solafskærmningen fastgøres uden at efterlade skruehuller i vinduesrammen. Beslagene strammes omkring vinduesrammen med en lille skrue og kan let fjernes igen.De viste plisségardiner er UNIGs U2000 hvid og hvid mørklægningsplissé U2444 også fra Unig.
Læs mere

Når vinduet åbner indad

Både vinduer og døre, som åbner indad, kan give udfordringer, når du skal vælge gardinløsning. Vær opmærksom på, hvor meget plads der er mellem vinduets yderste ramme og den ramme omkring glasset som åbner. Produkter som rullegardiner, plisségardiner og persienner egner sig ofte til montering direkte på den ramme der åbner. Lamelgardiner og stofgardiner egner sig derimod oftest bedst til montering på faste rammer. Hvor det er nødvendigt, kan man kombinere to produkttyper i samme vinduesparti. Flere stoffer fra UNIGs kollektion findes både som lamelgardiner, panelgardiner og rullegardiner. Stoffet på det viste billede er U1220.
Læs mere
    Cookies politik