Uniggardin Blog Homepage

Mørklægning

Hos UNIGgardin finder du et stort udvalg i solafskærmning og mørklægning. Skal det være rigtig mørkt kan et mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister være løsningen.UNIG Lux rullegardin findes i flere farver.På billederne har kunden valgt sort mørklægning med sortlakeret kassette og sidelister. Som tilvalg kan vælges sidelister med børster.     
Læs mere

UNIG Lux Persienner

Persiennens mange indstillingsmuligheder gør den til et populært valg.Hvis du ønsker en robust persienne til en god pris,     er UNIG Lux persiennen et godt valg.På billedet har kunden valgt at tilføje trådstyr, som holder persiennen på plads. Det kan være en fordel på døre og på vinduer, der kan åbnes.Farven er Alu U2217 med 25mm
Læs mere

Nyd sommeren under markisen

UNIG tilbyder markiser i flere udgaver. På billedet har kunden valgt UNIG markise LUX XL. Det er en hellukket markise i en robust konstruktion. Kassetten er grålakeret og dugen er grå.Markisen tilbydes med flere styringsmuligheder. Fra manuel betjening til motor med tilvalg af fjernbetjening og vindvogter.   
Læs mere

Plisségardiner til kontorer

Varmen og solen er begyndt at præge arbejdsdagene på kontoret.Med et plisségardin kan du regulere lys og varme både med åbent og lukket vindue.På billederne har kunden valgt grå UNIG Lux Plissé farve 2076. De er tætvævede og med en blank varmereflekterende bagside.Modellen er M402.   
Læs mere

Mørklægning,mørklægning, mørklægning

Hos Uniggardin finder du et stort udvalg af løsninger inden for mørklægning.Plisségardiner fylder meget lidt og findes i mange modeller.Rullegardiner er den enkle løsning. Rullegardiner kan suppleres med kassetter og sidelister for ekstra mørklægning.Lamelgardiner med mørklægning egner sig godt til store vinduespartier.Stofgardiner med mørklægning har foruden den lysdæmpende virkning også en god indvirkning på akustikken i …
Læs mere
Cookies politik