Uniggardin Blog Homepage

Effektive rullegardiner med screen stof

Solen er som oftes en velkommen ven af de fleste. Den bringer varme og lys til os. Til dagligt når vi arbejder eller opholder os indendøre, så er det ikke altid at vi ønsker lyset i fuld styrke. Solens stråler kan nemt virke skarpe og forstyrrende/irriterende når man er indendøre. Mange vælger at løse dette med et klassisk gardiner eller rullegardin. Eks. med et rullegardin vil man også kunne begrænse eller helt lukke lyset ude. Det …


Læs mere

Når vinduet åbner indad

Både vinduer og døre, som åbner indad, kan give udfordringer, når du skal vælge gardinløsning. Vær opmærksom på, hvor meget plads der er mellem vinduets yderste ramme og den ramme omkring glasset som åbner.

Produkter som rullegardiner, plisségardiner og persienner egner sig ofte til montering direkte på den ramme der åbner. Lamelgardiner og stofgardiner egner sig derimod oftest bedst til montering på faste rammer.

Hvor det er …


Læs mere

Nyd solen under en markise

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Sommer betyder mere tid udenfor og dermed også mere tid ude i solen. De fleste elsker solen og nyder at være ude. Selvom solen er dejlig, så er det også vigtigt, at kunne være i skyggen. Mange mennesker bruger en parasol eller en markise i deres have til at sikre sig en god plads i skyggen. Når du vælger en ny markise så er der flere ting du skal huske at forholde dig til.

Hvor skal …


Læs mere

Mild vinter til et varmt forår - Gør klar til myggene

Hvis vinteren er mild og bliver konsekvent varm hele sæsonen, så har insekter en bedre overlevelsesrate og vi vil sandsynligvis få flere af dem i foråret.
Så siger Dr. Rachel Collins, assisterende professor i biologi ved Roanoke College.Vi har haft en særdeles mild vinter 2013/2014 og allerede nu ser foråret ud til at være ganske mild, i forhold til samme tid sidste år. En mildere vinteren kan give insekter en større …
Læs mere

UNIG Gratis Stofprøver

Vi har 1000´vis af forskellige stoffer, farver og mønstrer. Her er et lille kig bag facaden, som illustrerer hvordan vi dagligt håndterer alle stofprøverne.
 

Hver dag modtager vi mange bestillinger på gratis stofprøver. De bliver pakket og sendt med posten direkte til dig. Hvis du har spørgsmål omkring vores stof, så kontakt vores kundeservice eller bestil dine gratis stofprøver her.


Læs mere
Cookies politik